Skinsonic + PLUS

Minns ni att jag bloggade om skinsonic? Borsten som man rengör ansiktet med! Jag har nu använt den i flera veckor och känner att jag har fått väldigt bra resultat. Känner att min hud har blivit lenare och sminket sitter mycket bättre än vanligt. Inte för jag behöver lika mycket smink nu när huden är så fin 😉

Just nu under vintern är huden extra känslig av kylan, så det gäller att ta hand om den extra. Rekomenderar er att exfoliera huden med skinsonic + PLUS för att få bort dom döda hudcellerna så din återfuktande kräm sätter sig bättre.

Dessutom funkar denna som en perfekt julklapp till mamma, syster eller din tjejkompis! Skinsonic erbjuder nu exklusiv rabatt under Black Friday helgen med 25% på allt i butiken. Passa på köpa en Skinsonic +PLUS med 25% rabatt! RABATTKOD:  BLACK
banner

// Inlägget är i samarbete med

Posted in: PICTURES, Skönhet
Kommentarer (21)
 • Daniela

  Var det inte den som började mögla för Therese Lindgren? Kanske inte så mysigt att ha mögel i ansiktet… 😮 https://www.youtube.com/watch?v=eicBsrKzISU

  • ottilia

   Jo men hon gjorde inte rent den heller ordentligt 😀 vilket hon hade misstolkat, trodde ju att det var som en tandborste

  • Ellinor

   Jag har en Skinsonic som jag älskar och kan intyga att det där är inte en Skinsonic som hon visar i videon, borthuvuden ser inte likadana ut baktill, den hon visar verkar vara Clarisonic eftersom hon säger att den kostar 1400 k, vilket inte Skinsonic gör.

  • GH

   Jag har själv en clarisonic ( Hade en tidigare version av skinsonic när dom använde sig utav batteri, men den pajade efter en månad, skrev till kundtjänst om det, men det enda dom kunde göra var att ge mig 200kr i rabatt för en ny maskin) Felet som Therese har gjort är att hon inte har varken bytt borsthuvudet, vilket man ska göra var tredje månad ungefär, hon hade heller inte tvättat den. Jag är student och lever på CSN och jag förstår att man inte har råd att köpa nytt borsthuvud var tredje månad, MEN jag spritar alltid min en gång i månaden och tvättar med tvållösning en gång i veckan.

   Vill påminna också om att clarisonic vibrerar bara, den roterar inte sitt borsthuvud, som den skinsonic jag hade gjorde, vilket gör att clarisonic är såååå mycket snällare mot huden.

   • NH

    Jag är själv gammal Skinsonic kund och hade samma problem som dig, att den gamla varianten slutade fungera, det var batterierna som glappade. Jag däremot fick min gamla utbytt mot den nya så du måste haft otur. Men du har fel om rotation, både den gamla och den nya vibrerar, men jag måste säga att det är stor skillnad på vibrationerna i den här nya, nu är den mycket mer lik Clarisonics vibration! Kanske inte 100%, men näst intill identisk, den gör sitt jobb helt klart och jag är mycket nöjd kund.

    Sen får man prioritera om man vill ha uppladdningsbar eller batteridrivet om man ska välja. Dock varning för Foreo-varianten som Therese tipsar om! De är snygga designmässigt, men totalt värdelösa enligt mig rent praktiskt och onödigt dyra!!

 • Michelle

  Glöm inte att byta borsten ofta! Den möglar annars, fråga bara Therese Lindgren på youtube.

 • Tess

  Hej kissie.
  Har märkt att din hud har blivit otroligt fin (avundsjuk). Du skrev förut att du gjorde en laser. Var det fraxel laser ? Kan du isf berätta lite om det, hur upplevde du resultatet? Eller var det någon annan behandling du gjorde?
  Jag har nämligen nyligen gjort en fraxel laser för 9000(!)kr i Stockholm på en känd klinik. Jag gjorde behandlingen för acne ärr som jag endast haft i några månader så dom är inte så grova, men dom stör mig rejält.
  Men, jag ser ingen som hälst skillnad. Och de sa att det absolut skulle räcka med bara en behandling .
  Jag är jätte besviken vet inte vad jag ska göra, eller ens har råd att göra nu.
  Vad skulle du tipsa om ?
  Kram !

 • Jessica

  I samarbete med….vem???? Idiot lär dig skriva ren svenska!!!!

  • Kissie

   Är det svårt att lista ut när hela inlägget handlade om skinsonic? 🙂 Dessutom är den meningen rekommenderad av konsumentverket, så ta det lugnt nu. kram

   • Tina

    Inlägget är ett samarbete, hade varit en bättre formulering om man inte vill eller orkar mamma företaget en gång till.
    För jag håller med om att det verkligen låter konstigt det du skriver nu.

 • jennifer

  Om man köper en sonic Plus, använder man den bara på ansiktet med vatten, ingen kräm eller liknande som behövs?

 • minecraft

  When some one searches for his essential thing, so he/she wants to be available that
  in detail, so that thing is maintained over here.

 • tinder dating site

  Pretty section of content. I just stumbled upon your blog and
  in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts.
  Anyway I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.

 • minecraft

  Appreciate this post. Let me try it out.

 • minecraft

  If you desire to obtain a good deal from this piece of writing
  then you have to apply these techniques to your
  won webpage.

 • http://tinyurl.com/zlweu9j

  I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was curious what all is
  required to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
  I’m not very internet smart so I’m not 100% positive.

  Any tips or advice would be greatly appreciated. Kudos

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *