På väg hem..

  
Sitter just nu på flyget hem mot kära Stockholm igen, tyvärr hann vi inte med någon träff denna gång heller men vi hade ett fullspäckat schema denna helg! Hade knappt tid att blogga ju.. Men kommer kanske tillbaka snart igen,dom fansen jag hann träffa var så trevliga! 🙂 

Jag testade på espresso house’s nya ”tomtelatte” med över 1000 kcal, var inte så god som jag hade hoppats. Ska jag trycka i mig grädde och massa socker ska det fan vara riktigt gott så det är värt det! Men jag köpte med mig deras chaipulver så kan göra egen chaite hemma, ett säkert kort nu under julen. Dessutom kan jag då göra den på gul mjölk så känns det lite nyttigare iaf än när man köper latte på plats, dom använder ju sån fet mjölk.

Jag sa väll att jag har filmat (nästan) hela helgen i Göteborg? Så den kommer upp snart för er som är sugna på att se mer. Och på tal om youtube, imorgon ska jag börja spela in julkalendern, ni kommer älska den!! Så bra priser 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *