God morgon bloggen!

Idag är jag inte lika pigg som jag var igår vid den här tiden.. Men hotellfrukosten kan man bara inte missa, så det var bara att stiga upp och få i sig lite mat och kaffe. Men snart ska vi iväg på brunch alla vi tjejer så får se till att spara plats i magen. Jag brukar alltid ta för mycket mat på tallriken så jag kan fota den, sen äter jag knappt hälften haha! 🙂 Tror många bloggare gör så.

När vi checkade in på hotellrummet så möttes vi alla av en stor låda med utvalda produkter till oss från nya märket eleven. Dom hade kollat igenom våra instagrambilder och valt produkter efter vad dom trodde vi behövde, hur gulligt? 🙂 Så nu ska jag använda dom för att piggna till och kanske lyckas se lite fräsh ut.. Känner mig ganska sliten efter 2 festkvällar här i Göteborg, men vi har haft det så himla kul. Igår var vi och festade loss på en ny klubb som heter eight men mer om det snart..

IMG_1613

IMG_1540

IMG_1744

Posted in: PICTURES, Skönhet
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *