Lyxdag hos wakakuu

Åh vilken drömmig dag vi har haft hos wakakuu 🙂 Det är en butik/ webshop som säljer massa olika märkeskläder, skor och accessoarer. När vi kommer dit möts vi av champagne, mat, drinkar och bara massa lyx. Sen får vi shoppa loss hur mycket vi ville samt få tandblekning dom som önskade det. Förutom allt detta fick vi även håret +sminket fixade så nu är alla supersnygga!! Synd bara att jag har panik över vad ja ska ha på mig ikväll.. Hade packat ner ett nytt sett från H&M som var grön/ glittrig men den var för glittrig och passar nästan mer för nyår.. Så nu vet jag inte vad jag ska ha på mig, och jag som inte hittade något i butiken idag som jag kan ha på mig ikväll.. Aja, håret och sminket är ju snyggt så kommer väll långt på det 😉

Nej nu ska vi käka middag, tjejerna väntar där nere!
IMG_1617

IMG_1620

IMG_1635

IMG_1627

IMG_1621

IMG_1623

IMG_1653

IMG_1656

Posted in: PICTURES
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *