That Balmain dress

Här kommer dom snygga bilderna som Pavel tog på mig i min klänning från H&M x Balmain. Jag älskar klänningen och den sitter så himla snyggt på, kolla mina axlar lixom 🙂 Men vet inte riktigt om jag ska ha just dessa stövlar till, dom såg lite klumpiga ut.. Ett par helt svarta, tightare hade kanske passat bättre?

Nej nu ska jag åka till mamma, behöver mat och kärlek haha! 🙂 Är nämligen lite bakis från igår hehe, juste har inte ens bloggat om det! Vi hade ju världens helkväll igår/ inatt, så himla roligt. Men jag vaknade riktigt sent idag, först halv 12 ville min kropp vakna till liv. Men jag behövde verkligen min sömn känner jag. Men mer om det i nästa inlägg för nu ska vi röra på oss.

Gillar ni klänningen?
kissie balmain klänning

kissie festklänning

kissie balmain klänning

kissie festklänning

kissie stövlar

Foto av: Pavel Maira

Kommentarer (89)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *