Gravid?

God morgon världen!

Jag antar alla har hört vad som hände i Paris i natt 🙁 Så fruktansvärt hemskt och jag är så himla orolig att det ska komma hit till Sverige.. Alla verkar vara det!! Hoppas ingen av era nära och kära vart drabbade av det som hände inatt och vi får hoppas det inte kommer hit.. Vet inte vad jag mer ska säga om det som hände förutom att det är hemskt och otroligt sorgligt.. Vi får tänka extra på dom drabbade idag och förstå hur bra vi har det i vårat lugna land.

Här är 2 bilder från invigningen av restaurangen Indian Garden inne i Mall och Scandinavien 🙂 Jag hade på mig min svarta klänning från chiquelle >LÄNK< som jag tycker passar till det mesta. Den är så himla snygg där bak också för det går en lång dragkedja längst hela ryggen och rumpan, det gör hela klänningen!

Dessvärre ser jag lite gravid ut på första bilden, tycker inte ni också det? Men jag kan lätt göra det för jag är känslig mot mejeriprodukter och innan åt jag en fet wrap som serverades på eventet innan som innehöll god knows what haha. Men jag tror jag skulle passa att vara gravid! Tur att mina eyebrows var on point på bilden iaf, jag fick verkligen till dom den kvällen! Använde faktiskt min nya ögonbrynspallett som jag ”råkade” köpa som ni såg i min senaste try on haul på youtube. Den är faktiskt helt OK.
kissie mall of scandinavien

kissie mall of scandinavien

Bilder: eero 

Kommentarer (62)
 • Nellie

  Äntligen tar någon upp detta om Paris! Detta är en alla saker jag inte kommer att glömma, Paris och Frankrike ligger mig nära hjärtat och det gör ont i mig när sånt här sker.
  Dessutom är den 13 november en turdag för Frankrike, tror de ändrar datumet snart.
  Nous sommes Paris! <3

 • #PrayforParis

  Mycket Mycket hemskt detta som har hänt 🙁 🙁 Även om vi inte kände någon drabbad så är vi alla drabbade ändå. Rädslan, att det ska komma hit till oss också. Finns så mycket sjuka människor att det bara är en tidsfråga. Tror detta är början på något hemskt. OM vi inte börjar agera nu tillsammans med andra länder. Detta ska inte få hända i något land. Terror frågan borde prioriteras först nu.

 • ida

  Det är verklingen hemskt det som hänt i Paris och vi får alla hoppas att det inte händer till Sverige med .. Så sjukt att man inte känner sig trygg så fort man går utanför sin dörr!

  Btw du ser inte alls gravid ut på bilden :D, jätte vacker!

 • Wilma

  skulle tycka det var så kul om du var gravid, älskar gravid/mamma bloggar då alla är så olika i sina sätt att tänka om sina barn.

 • Maria

  ”Hoppas att de inte kommer till Sverige” ja det är ju nog med att det hände i Frankrike men vi i Sverige ska inte gömma bort detta och tro att det inte händer för det kan hända! Vi vet heller inte om vi möter is medlemmar på stan med tanke på hur många flyktingar vi tar in, man vet ju aldrig liksom. Allt kan hända även här i Sverige.

  • Tina

   Verkligen, eller också kommer dom hit för att vi ”tagit” deras folk. Jag är helt säker på att det snart händer Sverige något liknande eller något värre.

   • Emelie

    Isis ”gillar” sverige. Vi hjälper människor bort från de landen de vill erövra. Sedan är vi även ett så litet land, det är större risk att tyskland, usa, ryssland, england, frankrike osv blir drabbade.

    • Alex

     Att vi sedan har en islamist i regeringen som vill ta emot dem med öppna armar och ge dem bostäder och jobb *ahem Mehmet Kaplan* trots att de utfört hemska dåd gör väl Sverige till ett paradis för dem. Han jämförde de som slåss för IS med svenska vinterkriget dessutom, vår utrikesminister och andra sidan är villig att skylla attackerna på Israel vilket är den enda demokratiska staten i Mellanöstern. Skulle säga att Sverige har gått utför redan för ett tag sedan och sådana människor ska inte få sitta i vår riksdag och säga att sådant beteende är ok.
     Hjärtat blöder för Frankrike och jag hoppas verkligen att ingen människa ska behöva genomlida det förskräckliga dåd som inträffade.

     • Elina

      Har inte följt anklagelserna mot Israel i denna fråga så där kan jag inte uttala mig men när jag läste kursen Mänskliga Rättigheter besökte jag både Israel och Palestina, tog del av konflikten, gick på möten med organisationer, intervjuade både insatta och utsatta människor. Israel är absolut inget föredömesland. Att de anses vara mer västerländska än omkringliggande arabstater gör dem inte till ett föredömesland då de bryter nästan oräkneliga mänskliga rättigheter, främst i konflikten med Palestina men även löst från den. Att se att Israel skulle kunna vara skyldig till hemskheter (trots att de är den ”enda demokratiska staten i mellanöstern”) är inte ett tecken på att det går utför för Sverige.

  • Emelie

   I så fall är det värt det. Kan vi rädda livet på en miljon människor och råka ta in 6 isis angängare samtidigt är det värt det.

 • Amanda

  Ska vi skylla på muslimerna? Kolla mitt inlägg om detta
  https://aamandasblogg.wordpress.com

 • marie

  Ja du ser gravid ut ja.

 • Emma

  OMG ÄR DU GRAVID?! GRATTIS!!

 • Therese Gustafsson

  Hej Kissie!!!
  Jag läste din inlägg. Jag tänkte mig med graviditet. Jag tänkte om du skulle kolla försäkerhets kull så at om man vet. Men jag kan ej bli gravid för jag har en P-stav i min vänstra arm men jag hade önskat hela tiden jag kunde bli gravid men det går ju inte.
  Men du kan väll kolla försäkerhets skull.
  Du är som en fin och söt ängel.

  Ha det så gott <3<3<3<3<3<3<3<3<3

 • J'

  Hej!

  Jag har en gammal klasskamrat som är/har varit i Paris nu, (är osäker på ifall hon har kommit hem än eller är kvar, hon uppdaterar inte sin instagram/Facebook så mycket), och det oroar mig lite grann. ?

  Alltså, jag tror tyvärr att Sverige finns i IS tankar. Det känns som det på något sätt.. Vi tar in väldigt mycket flyktingar, vi vet inte om vi tar in IS-anhängare också? Vi släpper bara in och det görs inga ordentliga kontroller tycker jag. Dessutom tar vi in de som krigat FÖR och MED IS. Som åkt till Syrien och hjälpt till, dessa idioter rent ut sagt, tar vi tillbaka till Sverige…. Det måste göras någonting snart.

  • Caroline

   IS finns i Sverige. Vi har såklart inte gjort ordentliga kontroller. Tyvärr tror jag att de som behöver mest hjälp från oss får minst hjälp.
   Men Sverige är expert på att tro vi är så duktiga och snälla, så vi behöver ”inte” kontrollera folket som kommer in. Kontrollerna är viktigare än vad man tror, man får bara hoppas det inte sker något likande i Sverige som hänt i Paris.

   Trist att svenskarna ska vara så ”snälla”. Självklart ska man hjälpa flyktingarna på bästa sätt, men på köpet kommer tyvärr en massa skit/IS med. Sad but true… och pga detta så har skadan REDAN mer eller mindre skett, bara för vi försöker vara snälla… och försöker att hjälpa…

 • Minette

  Det känns så sjukt overkligt det som hänt! Jag hoppas bara att folk inte låter rädslan ta över så att man vill backa i kriget mot IS. De måste stoppas.

 • Josephine

  Äsch magen var det ju inget fel alls på. Det är väl bara din piercing som buktar ut och då ser det ut som ”gravidnavel” om man har lite fantasi. Är det inte bättre att ta av piercingen när man ska vara påklädd och inte visa magen?

 • Erica

  Åh vad snyggt! Du ser inte alls gravid ut 🙂 jättefin verkligen!

 • Lindal

  Du är jätte fin som vanligt!

 • Sara

  Usch det är verkligen jätte hemskt! 🙁

 • Emma Karlstén

  Tråkigt det som hänt i Paris verkligen kan inte annat än att skänka en tanke till alla människor som fick vara med om denna händelse och alla som förlorat någon nära.

  Men däremot undrar jag vilket Sverige du lever i, eller en skyddad miljö? Lugnt kan jag inte påstå, inte för vi haft en sådan här stor händelse än, men jag själv var bara meter ifrån bombningen i Nyköping och hade den funkat som den skulle hade jag och många andra dött…och det är bara en sak av alla händelser på sista tiden i denna lilla håla. Tyvärr är det nog inte långt kvar innan något sådant händer oss med tanke på IS egna video där dem skrattar åt oss och vårt ”försvar” och kommenterar att det inte är långt kvar…

 • Erik

  Du ser ut som en man i 40-års åldern som gjort om sig till kvinna… Skrämmande vad injektioner kan förstöra utseendet i vissa fall.

 • linda

  Jävla nolla!
  Skriva om något så fruktansvärt och i samma inlägg skriva en massa annat bullshit! Wow du är utan tvekan det vidrigaste individen som finns! Må din karma sticka dig i ryggen !
  Samvetslösa omänskliga ytliga äckliga avskum! Är det ens lönt att skriva om det överhuvudtaget? You don’t give a shit anyway! Må din karma drabba dig värre än vad den redan gjort!

  • Kissie

   öööh okej… detta säger ju absolut mer om dig än vad det gör om mig 🙂 tänk om, tänk rätt.

  • Eva-Lotta

   Jag kan hålla med om att det var okänsligt av Kissie att skriva om terrordåden så där lite ”apropå” och i samma inlägg beklaga sig över sin utbuktande mage. Att läsa om att 100-tals människor dödats i en terrorattack och sedan några rader om att Kissie har lagt på sig något kilo kändes väldigt fel. Men inget som försvarar att skriva en så hatisk och obehaglig kommentar som du gjort, Linda.

   • Madde

    Eftersom att alla vet vad som har hänt och mår dåligt över det kanske det är en bra sak att ta upp det lite indirekt istället för ett helt inlägg?

    Överallt på Facebook ser man ”pray for Paris” osv. Skönt med lite andrum.

  • Azze

   håll käften jävla tönt. fan tjänar det till att ytterligare en bloggare gråter om skiten. om resultatet bara är att spä på idioters rädsla och inget annat. gnälla av sig och känna att en är in the loop. tror inte du var här och åt skit för några dagar sedan när samma sak hände i beirut. karma kommer nog snarare efter DIG, ska du veta.

 • Emmy Laursen

  Tycker absolut du inte ser ut som det, lika fin som alltid!

 • Hanna

  Jag undrar så mycket om du tycker det känns ledsamt att dina barn inte kommer se ut som dig, eftersom du har förändrat ditt utseende?

 • sandra

  Men sluta försvara religionen för helvete. Vi vet vad islam vill!

  • Alexandra

   HALLÅ?
   Kan du något om islam eller??? Vet du ens va det är för religon? tror inte det. Bara så du vet så står det i koranen att ”Du inte får slåss” det betyder att du VERKLIGEN INTE får döda. Okej? Sen är IS en ursäkt, för de vill döda människor,de har ”sin” så kallad religion som ursäkt. fy fan. Det är som i första världskriget, ”skottet i sarajevo” var en ursäkt till att första världskriget bröt ut. Lär dig vett

 • sandra

  Sen tog kissie upp det. Och ni har mage att gnälla om att det är ett annat ämne nertil. Ni borde skämmas.

 • Linus

  Shit vad grå och gammal du ser ut… såg några tycka likadant hos Svenskabloggare också.

 • Cindy

  Jättefina ögonbryn som du skrev i inläggets början!

 • Anna AHJ

  Så hemskt med terror i Frankrike. Tänker mycket på det, även fast det nästan är outhärdligt.
  Du ser inte gravid ut.

 • Alice

  Grymt att du tog upp det med Paris <3
  Men om du skriver att du ser gravid ut och din mage är tyå plattare än plattast kan folk ta illa upp.

 • Linus

  ”Kissie ser inte så hälsosam ut. Hoppas det bara är sminket som får henne att se helt grå och livlös ut. Verkligen en diss!”

  ”Jag undrar… Vad gör Kissie med sina bilder? För varje gång hon är med på ‘Vimmelbilder” ser hon annorlunda ut. Ja, jag tycker hon ser äldre ut, jag kan inte förklara det men… Hon ser inte ut som hon gör på fotona som hon la upp på sin blogg.”

  ”OJ vad annorlunda bloggarna ser ut när bilderna är oredigerade!! Tycker Kissie ser jättegammal ut i ansiktet och Daniel Paris ser lite bredare ut..”

 • Hmm

  Du borde börja använda rouge. Du ser lite väl grå/brun ut i ansiktet. Lite rosa eller rött skulle nog liva upp och göra att du ser fräschare och piggare ut. 😀

 • emmi

  Alexandra, du ser absolut inte ut att vara gravid. Men om den tanken var sann så skulle det va fint det med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *