That camel coat

Alltså hur fin är inte denna kappa? 🙂 Så kvinnlig och fin, nästan som en klänning. Ni hittar den >HÄR< Jag vet inte hur många kappor jag har nu men det känns som ett sånt plagg som man alltid kan använda. Jag är däremot sämre på att skaffa ”riktiga” vinterjackor för jag tycker ju dom är så fula.. Ja ni vet ju vad jag tycker om dunjackor hehe.

Jag försöker sortera mitt smink här hemma och får panik, har för mycket grejer.. Har ni tips på någon bra hemsida som säljer förvarning? Gärna såna som är gjorda i plexiglas som man kan ha i en låda.. Jag har ju en stor byrå med ”tyglådor” som jag köpte på IKEA men dom håller inte måttet. Behöver att det ska vara mer uppdelat, förstår ni vad jag menar? Så alla tips är varmt välkomna.

Glöm inte att slå på kanal 5 20:00 också 😉 
kissie beige kappa

kissie beige kappa

DSC_1128

kissie beige kappa

camel5

Foto: Oscar Jettman – www.Jettman.se

Kommentarer (73)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *