Touch up hos Face Stockholm

God morgon bloggen! 🙂

Håller på att fixa mig för fullt för jag ska snart iväg och fota. Men först innan jag kilar iväg måste jag berätta om eventet som jag var på igår. Face hade ett mingel för några få utvalda som fick testa på deras nya koncept ”touch up”. Det betyder ju ”tillfix” och idén är att man kan gå dit på torsdag/ fredagseftermiddag och få en touch up innan AWn eller festen så man slipper åka hela vägen hem för att sminka om sig. Hur smart är inte det?? 🙂 Så man bokar in sig enkelt via bokadirekt och sen kan man ta närmasta face-salong och fixa till sig. Jag fick påfyllning av ögonskugga, vi valde en skimmrig bonzig färg. Sen fick jag dom perfekta läpparna, har nog aldrig haft så fint målade läppar 🙂 Åååh visst passade jag bra i det? Jag diggar idén till max! Supermysig kväll med smink, goda små RAW bakelser och bubbel.

Nej nu ska jag fixa klart mig här och äta lite frukost snabbt, så himla lätt att glömma bort det när man tänker på annat.. Sen kom jag ju på nu att det är fredag idag, men jag har inga planer på att gå ut ikväll. Ska nog ha en lugn helg känner jag, behöver det… Men vi vet alla hur mina planer kan ändras haha 😉

IMG_0419

IMG_0418

IMG_0516

IMG_0479

kissie sminkas

kissie läppar

IMG_0377

kissie bloggevent

Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *