Friday feelings

Nu har jag varit och hämtat klänningen, så himla fin 🙂 Kan ni gissa vilken det är från kollektionen? Men så ni vet, shit vad små deras storlekar är. Valde en storlek 36 och det var på gränsen alltså.. Men det beror nog mest på boobsen, dom är alltid i vägen haha 🙁 Jag kommer visa den senare så får ni se!

Nu skulle jag egentligen iväg på ett event för att träffa Demi Lovato meen det är på söder och jag var nyss där + det är massa köer + ingen ville följa med mig jag orkar inte gå själv. Okej jag frågade Peter och han pallade inte haha men jag är nog helt enkelt för lat för att åka iväg igen. Visst det är häftigt med internationella stjärnor men att sätta sig i fredagsköer med bilen för det? Njaah.. Istället blir jag hemma och myser 🙂 Har ni några roliga planer för denna fredag?

Här har ni en fredags-inspirerad outfit 🙂 Fast med strumpbyxor då kanske då det är för kallt för att gå barbent nu tyvärr..
kissie klänning

kissie klänning

kissie klänning

Foto: Oscar Jettman – www.Jettman.se

Kommentarer (42)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *