Problem med snapchat..

kissie rosa jacka

kissie rosa jacka

2 bilder som inte kom upp på bloggen, gillar motljuset 🙂

Jag sitter och bråkar med min snapchat som bara den. Jag öppnade den så mina instagram-följare kunde skicka mig videos och bilder, men då insåg jag efter ett tag att jag inte kunde öppna dom. Det såg ut som att dom redan hade blivit öppnande? Jättekonstigt, någon skrev att jag kanske hade blivit hackad så jag bytte lösen. Jag uppdaterade snapchat, jag bytte till och med konto helt. Men nope.. Jag börjar misstänka att det beror på att det är för många som skickar på en och samma gång? Vad kan det annars vara? Har lixom aldrig haft det problemet innan..

Nej nu ska jag gå ner till tvättstugan och fixa resten av tvätten så jag kan skita i det här med snapchat, blir ju fan knäpp haha!! Sånt kan förstöra min dag, jag är riktigt lättpåverkad som ni hör. Jobbigt för mig för mitt humör är aldrig riktigt stabilt.. Sen tänkte jag slänga mina gamla sminkborstar och byta ut dom (skönt) och fixa lite i garderoben och sen spela in en video till er.

Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *