Minns ni att jag bloggade om bonusbay? Det är en sida som ger dig pengar tillbaka på allting du handlar, hur bra är inte det? Och det funkar på riktigt (lovar), för går ni in på sidan ser ni vad bonusbay har för olika dealer med oika butiker. Så är ni sugen på att shoppa från nelly eller kanske proteinbolaget så letar ni upp den butiken i bonusbay och kikar vad dom har för deal, kan vara att man får 10 % tillbaka på sitt köp eller mindre/ högre 🙂 Ju mer du köper desto mer får du ju tillbaka, enkelt matte haha.

Blir ni medlemmar via mig får ni 100 kr som startbonus 🙂 Utnyttja det vettja! Klicka >HÄR< för att komma till min sida och bli medlemmar ni också. Ni har ingenting att förlora på det! Det är ju typ dumt att inte vara medlem och utnyttja sidan hehe.. Så ska ni shoppa en ny jacka, nya stövlar eller whatinför inför hösten spana in bonusbay först. Här är lite inspo 🙂

// Inlägget är i samarbete med bonusbay.

Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *