70 000 följare på youtube

70

Wihoo nu är jag uppe i 70 k på youtube, nu siktar vi in oss mot 100 000 följare 🙂 Har haft det som mål, vet inte riktigt varför men det känns som en bra och jämn siffra hehe. Dessutom är det så himla roligt på youtube för där är kommentarerna så upplyftande och positiva på alla videos, man blir så glad!

Nästa video kommer upp till helgen så håll utkik, och glöm inte att prenumerera på min kanal ifall ni inte redan gör det 😉 Well dööh liom.. Här nedanför ser ni mina senaste videos ifall ni har missat någon?

Tips på att bli stor på youtube:

* Uppdatera ofta (precis som med blogg)
* Bjud på dig själv och ha humor.
* Gör videos med andra youtubers.
* Gör videos med bra kvalité (inskaffa ljus/kamera osv).
* Lär dig hur du klipper videos snyggt, gör väldigt mycket!

Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *