Vimmel i tidningen

tidningen

Vimmel i hänt extra, man ser mig och Julia nere i högra hörnet 🙂 Tycker att våran bild bord ha publicerats någonstans i mitten dock.. Tycker inte ni också det? Men ayah.. Föresten, kolla in den guldiga bulan till vänster. OMG! Satt nästan kaffet i halsen haha.

God morgon bloggen! Jag sitter och väntar på ett bud som ska komma från glossybox (spännande) sen ska jag kila in till stan för att fixa naglarna och ta hand om lite andra ärenden. Jag är ganska säker på hur jag vill ha naglarna idag tack vare era tips och förslag men det beror lite på vad Celina säger och har för olika färger på lager också 🙂 Jag måste smörja in mina nagelband innan jag åker dit bara annars kommer hon bli tokig på mig.. Är alltid så fruktansvärt torr om händerna och det syns väldigt mycket på just nagelbanden.

Issa ska komma ni och möta mig i stan också, hade några halloween-linser för mycket så hon ska ta ett par som hon ska ha på festen på lördag. Älskar att folk går all in!! Någon som kommer gå all in är även Julia, det är en sak som är säker. Det gör hon varje år, det är blod, sår, linser och hela köret. Så himla roligt. Dessutom har vi en liten tävling på festen, den som är best utklädd vinner ett litet pris. Hur kul? 🙂

Föresten på tal om att klä ut sig.. Jag har inte vågat mig till buttericks i år för det är alltid en sån sjuk kö dit. Jag är så glad jag hann fixa allting som jag behövde i god tid, för att stå och trängas med stressade familjer och annat folk är ingenting för mig alltså..

Psst.. Klicka på tjejernas namn så kommer ni till deras bloggar ifall ni har missat dom!

Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *