Vissa saker som designers släpper ibland misstänker jag är ett skämt, eller ett test från deras sida. Dom vill testa människor och se ifall dom slaviskt köper dessa extremt fula saker som kostar extremt mycket bara för att. Jag misstänker att folk gör det, men hade jag sett någon traska runt i dom där håriga gucci tofflorna hade jag ju dött av skratt. Jag trodde lixom först att det låg en liten löslugg från rapunzel of Sweden haha!

Jag kan förstå att man bär vissa plagg för att sticka ut och inte ”bry sig” om vad andra tycker. Det är snyggt, men det finns ju faktiskt en gräns. Min gräns gick här haha.

Skulle ni kunna tänka er att betala för något av dessa plagg?

Gucci:

ful3

ANYA HINDMARCH: 

ful

MOSCHINO:

ful2

MOSCHINO:

FENDI:

ful4

Gucci:

ful5

Kommentarer (36)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *