Planering inför lördag..

kissie nattklubb

e

2 bilder från lördags 🙂 Bilder av Julia Dansarie

Idag är det onsdag och vi ska planera det sista inför festen som är nu på lördag. Det kommer blir sjukt roligt känner jag på mig!! 🙂 Dock har jag inte bestämt mig för vad jag ska klä ut mig till än men jag har massa grejer hemma så något roligt kommer jag hitta på 🙂 Sålänge det är något med blod, crazy linser så blir det bra haha. Vi tjejer som håller i festen har bestämt att vi inte ska klä ut oss sexigt som dom andra åren, vi är ju sexiga alla andra utgångar så vi skippar det på lördag 😉 Dessutom känns det riktigt fjantigt och fantasilöst att dyka upp som en tråkig catwoman eller något liknande.. Har ni bestämt er för vad ni ska klä ut er till än?

Nej nu ska jag till gymmet och köra lite intervaller (tips från Emmas pt vän igår). Det ska förbränna mer och ge mig bättre kondition! Detta visste jag givetvis innan men ibland behöver man få höra det en gång till för att faktiskt börja med det igen hehe..

Efter tänkte jag åka till min postbox som säkert svämmar över efter att jag inte har varit där på över en vecka och tömt den, köpa en ny brun-utan-sol och lite annat 🙂 Sen blir det möte/fika för att planera festen och sedan hem och plugga. Ja så ser min dag ut! Jag trodde att jag skulle gå på ett skönhetsevent ikväll men det var visst igår och det hade jag helt glömt.. Typiskt mig. 🙁

Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *