Smokey mountain

Såhär sminkade jag mig igår, testade en ögonskugga som låg helt orörd i min sminklåda. Synd att jag inte har lekt med den tidigare för färgen är ju så fin! 🙂 Den kommer från NYX och färgen heter ”smokey mountain”, jag tog dock en ljusare grön för att ljusa upp färgen i mitten lite.

Nej nu måste jag rycka upp mig, ta ut råttan och spela in en video som ska upp senare idag. Sen ska jag till mammsen också, hon vart föresten så sugen på peruken så jag ska ta med mig den så hon får leka lite med den 🙂
kissie ögonskugga

kissie ögon

IMG_9716

Posted in: PICTURES, Skönhet, Vardag
Kommentarer (24)

You might also like

Caroline Roxy - Görnvälns slott Josephine Qvist - GÖTEBORG OCH MARYKAY Caroline Roxy - Live to the fullest Josephine Qvist - IDEALOFSWEDEN EVENT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *