kissie göteborg

kissie göteborg

2 bilder från Göteborg.

Tänk att jag har sysslat med detta sen jag var 16 år gammal. Jag har lixom glömt bort hur det är att inte vara en bloggerska och inte ha ständig uppmärksamhet. Tänk om jag plötsligt inte får denna uppmärksamhet, undrar hur jag kommer hantera det då? Jag fick höra att idol-deltagarna lever som i en bubbla, för dom blir superkändisar över en natt och sen plötsligt försvinner kändiskapet igen (inte för alla). Det måste ju vara en extrem konstig känsla, eller hur?

I mitt fall är ju verkligen jobbet mitt liv, jag är ju bloggerskan Kissie lixom. Det är min grej det är det jag gör. Jag tar aldrig ledigt, jag tror inte folk förstår hur mycket tid vissa bloggare lägger ner på att få bloggen att ”rulla”. Till och med när jag tror jag är ledig tänker jag på bloggen, tänker ut inlägg, fotar och har mig. Men det konstiga är att jag vill ha det så. Jag fick erbjudandet att få lite hjälp med videos och sånt, alltså att någon annan klipper dom åt mig. Men ja sa nej direkt, jag har ett sånt behov av att ha sån kontroll över bloggen så det skulle kännas jättekonstigt för mig haha. Snacka om att vara arbetsskadad..

Jag tror faktiskt jag alltid kommer blogga och göra det jag gör idag, typ. Många undrar när bloggandet ska dö ut men jag tror verkligen inte att det kommer göra det. Mediavärlden blir större och större, idag känns den större än den riktiga världen till och med. Ni kommer alltså kunna följa mig från ålderdomshemmet, haha.

Kommentarer (19)
 • Emmy Laursen

  Alltså jag förstår verkligen hur du menar.. Det måste nog verkligen vara en helomvändning om det skulle hända. Det skulle nog kännas superkonstigt att inte vara ”någon” när man är van att vara det 🙂

 • Harley Holmes

  Tycker verkligen om sin variation på bloggen! Och som du kanske märker så läser vi faktiskt dina inlägg och kollar inte bara på bilderna 🙂 Även gast dina bilder är väldigt fina, så stort plus som alltid!

  Har gjort ett instagramkonto idag där jag lägger upp recensioner osv på smink och beautyprodukter 🙂 @beautywme följ gärna!

 • Anna

  Hej Alexandra! Kollade runt lite på din YT kanal och såg din video när du gav tips om hur man blir en känd bloggerska. Undar om du vill in o kika på min blogg för att se vad jag skulle göra bättre vill verkligen bli så grym som dig! Lämna gärna en kommentar för att jag ska veta vad jag behöver jobba på! Älskar dig! Puss och kram <3<3

 • Skinnygoal

  Måste vara superkonstigt.. Lite som att vakna en morgon och hela din identitet skulle vara borta.. 😮

 • Nimo

  Det skulle vart skit konstigt att vara känd ena dagen och nästa är allt plötsligt slut. Shiit

 • ALEXANDRA SALOMATIN

  Ellerhur! Jag tror inte att bloggandet kommer att dö ut inom snar framtid, det är en sådan stor grej nuförtiden. Ibland önskar jag att jag levde på 60-talet där Internet inte existerade och man pratade med varandra på café istället för att fota till Instagram eller bloggen, haha!

 • Helin Al

  Sjukt länge! Ska bli spännande att följa dig

 • Linda

  Där har du verkligen fel. Du må vara en av Sveriges största bloggerskor just nu men tro mig du håller på att ruttna sakta men säkert. Jag tex läste din blogg flitigt varje dag. Nu går jag in på den Max 1/veckan. Känner många föredettingar läsare till dig( som alltid satt och gjorde narr av dig och tyckte att det var kul att någon kunde sälja sig själv så pass mycket för pengar) men som idag aldrig läser din blogg. Du kommer märka det med tiden. Snart har du inga läsare kvar. PS, Du är ingen ”kändis”. Skulle säkert inte ens känna igen dig ute på stan. Din Photoshop gör det hela svårare också. Kanske av din dåliga smak av kläder,

  • Kissie

   haha aw nutte <3 näthat gör ingen nytta, hoppas u växer upp och lär dig vara glad för andras skull och framgång ;)

  • ♀ P E A C E R E V ♀

   Alltså det är sådär med alla bloggar. Vissa slutar läsa, parallellt med att nya börjar läsa.

   Nu har ju Alex fått en ny ström då hon börjat göra sig mer hörd och faktiskt börjat ta ställning mot sådant hon tycker är fel.

   Så att just du, minskat ditt läsande innebär inte att alla läsarna gör som dig.

 • Moi

  Sluta aldrig blogga! Din blogg är intressant att läsa varje dag och du kan verkligen ditt jobb grymt bra! Du vet hur man varierar sig och håller igång på rätt sätt. Din blogg känns mogen, fräsch och personlig! Mycket kärlek till dig! <3

 • emelie

  Jag menar absolut inte detta som kritik mot dig, men tror att många andra också kan känna igen sig i att man ”är” sitt jobb, oavsett vilket jobb man har. Just nu jobbar jag i äldrevården och jag känner ofta att jag jobbar fast att jag är ledig. Ibland (ca en gång i veckan) jobbar jag pass där jag är hemifrån 14-15 timmar en dag för att sedan hem, sova direkt och sedan åka på jobbet igen. Plus att man ofta ”tar med sig jobbet hem” då man jobbar med sjuka människor som man inte automatiskt slutar tänka på och oroa sig över bara för att man går hem. Om du förstår hur jag menar? 🙂 så jag förstår att du är stressad när du aldrig är ledig, försöker bara säga att det är så det ser ut för många andra yrkesgrupper också.

 • lynx lynx

  Läste din insändare i Metro 22/10. Jag vill ställa några frågor för dig att fundera över. Går det att ingå i den stereotypa normen och ändå förändra den? Går det att säga att insidan är det som räknas om jag lägger ner timmar på att sminka mig? Jag tänker att ditt och många andra unga feminister som ålar er i typiska kvinnliga poser är att ni inte ser att ni precis svalt den stereotypiska kvinnliga rollen med hull och hår. Det är därför vi aldrig behöver ta er på allvar. Det krävs mycket kraft att simma mot strömmen, på vilket sätt simmar du mot strömmen? Jag tror inte alls att vi når jämlikhet mellan kvinnor och män genom att förstärka våra skillnader, speciellt inte genom att vara utseendefixerade. Som jag ser det så ser du ut som vilken ung tjej som helst och pratar om ytliga saker som vilken ung person som helst. Om du vill vara feminist så tala istället om vad du bidrar med, det är det som är intressant.

  • linda

   Kissie pussy kan tyvärr inte svara på dina kloka frågor för det var inte hon som skrev insändaren! Dessutom har hon inte nog med hjärnceller som ett sådant svar kräver!
   Kändis? Alltså kissie pissie du är så genomrutten det sticker om dig! Du är en apa som folk pekar åt inte fanns är du en kändis!

 • --------> Nettan

  Tror men det kan tänkas kännas super konstigt. Men det kan juh hända. Man märker att det är inte lika många som kommenterar bloggar längre :/ vilket är så tråkigt.

 • Vicky

  Skulle kännas tomt & tråkigt om du skulle sluta blogga, DIN blogg är den BÄSTA bloggen jag vet! <3 Kram från finland! :*

 • Lady Travel

  VIlken fin outfit!

  Hoppas du hade det bra i Göteborg!

  KRAM
  http://www.LivingForTravel.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *