Gud vad roligt det var att filma med lite ”nytt folk” idag 🙂 Inte för att Amir och Douglas är nya på något sätt men ni förstår vad jag menar? Det gäller ju att variera sig lite, gäller även location. Skönt att slippa min tråkiga soffa som jag alltid sitter i, i alla videos hehe. Idag utnyttjade vi kontoret för det var inget folk där, så vi fick fjanta oss helt ostört 🙂 Perfekt, vi båda hann spela in 2 videos var. Snacka om att jobba effektivt. Den första videon kommer upp redan imorgon, wihoo. Tror ni kommer tycka den är sjukt kul.

Nu får jag se vad jag gör resten av dagen, är bjuden på något ”event” men det är på en nattklubb och jag orkar nog inte gå ut ikväll tror jag.. Kändes då skönt att vakna upp pigg och glad en lördag 🙂 Inte för jag har något planerat imorgon.. Beslutsångest!! För isåfall måste jag göra iordning mig NU typ.

Dom här bilderna tog jag med min nya samsung, helt OK va? Fast ni ska se selfiekameran, den ”photoshopar” än direkt i kameran. Den lixom smetar ut hela ansiktet och tar bort ringar under ögonen haha. Perfekta selfies here I come!

filma3

filma2

filma1

filma4

Posted in: Vardag, Videoblogg

You might also like

Caroline Roxy - Summer heat Caroline Roxy - Blondie Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Josephine Qvist - USA UPDATE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *