kissie sportbh

Bella ringde nyss och sa att vi skulle på event ikväll 🙂 Skojj! Konstigt det känns att inte vara den som vart bjuden.. Men hur som helst kommer det blir kul, det är på en resturang i stan och vi passade på att boka bord innan så vi kan sitta och snacka lite skit 🙂 Girl talk! Lägligt nog hämtade jag ut en snygg klänning som jag kanske ska ha på mig ikväll. Polokrage, ärmlös, svart och tight. Så läcker, ska visa bild!

Som ni ser på bilden har jag precis smörjt in mig med massa brun-utan-sol så jag blir lite brun och snygg tills ikväll samt tills imorgon då vi ska spela in den där intervjun/ reportage. Även om det är ett viktigt ämne vill man ju se bra ut 🙂 Varför jag gör det idag beror på att jag inte hinner imorgonbitti, färgen måste ju torka in i minst en timme. Gäller att planera ordentligt så man hinner med allting.  Jag går oftast runt med sport-bh när min bus ska torka så jag slipper massa extra tvätt, men det gäller att inte lägga sig på kuddarna i soffan så dom blir bruna och luktar illa. Det är lite omständigt med det här att vara brun och snygg..

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och klä på mig. Får se om jag hinner med en videoblogg också innan jag ska åka.. Annars tar jag den imorgon!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (116)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *