Avmålad =)

ritaav

Fick den här fina teckningen av en läsare som heter Alma 🙂 Är den lik mig?

Hej bloggen!

Jag ska strax åka iväg på ljusterapi, kom fram några busar i ansiktet bara för jag ska intervjuas av SVT imorgon. Typiskt va?? Som att kroppen vet om att man måste vara lite fräsch en viss dag och då ska hormonerna jävlas med än. Men så har det alltid varit. När jag senast skulle vara med på fångarna på fortet fick jag världens innombordare mitt i pannan, såg ni det? Jag får alltid innombordare just där, så himla orättvist 🙁 Tur att ljusterapi funkar så himla bra för mig. Finnarna torkar ut nästan direkt! Så till er som funkar om det verkligen funkar, ja det gör det.

Men jag tänkte skynda mig till gymmet innan jag drar iväg på skönhetsbehandlingen. Får se hur det kommer gå på löpbandet idag med tanke på min träningvärk som jag har i röven.. Tränade inte ens rumpan speciellt hårt igår? Men jag klagar inte! 🙂 Får se om jag behöver den där brazilian but lift som jag fick i goodiebagen. Har ju konsultation den 9e nästa månad.. Tänkte jag ska iaf gå på den och se vad dom säger. Jag har absolut inte bestämt mig för något än för jag vill ju trots allt inte ha en större rumpa, orkar inte köpa nya jeans och ha mig.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *