svarpatal

”Kan inte du visa hur man matchar overknee boots till olika outfits? Tycker skorna är så fina men vet inte hur jag ska använda dom. Älskar din blogg och din klädstil!”

Svar:

Skorna kan man använda på flera olika sätt till både fest och vardags. Jag har matchat dom till jeans, klänning och kjol. Som ni ser funkar dom till det mesta 🙂 Just dom jag har hade jag nog inte matchat till en supertight festklänning, men har ni ett par tightare men smalare klack hade det funkat bättre.

Tyvärr är det svårt att hitta höga stövlar som sitter helt perfekt längst benen (inte för slappa, inte för tighta). Dom jag har är lite för tighta som ni ser lite extra på 3e bilden, men jag ska sy in dom lite 🙂 Ett annat knep är att använda tejp som man har till kläder.
how to wear overknee boots

Vilken stil tyckte ni var snyggast?

Kommentarer (32)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *