The school girl look

Jag ska sticka iväg på ett möte nu med dom som jag har min youtube-kanal hos. Ingen aning om vad dom vill snacka om men det lär jag ju märka när jag är där 🙂 Dom kanske vill skälla ut mig för jag gör för många videos.. Typiskt det hade varit va? Efter det ska jag passa på att ta hand om lite ärenden i stan.

Idag tycker jag att jag ser ut som en oskyldig skolflicka, det är bara flätorna som fattas haha 😉 Tröjan är från gina tricot (nyinköpt), kjolen är från bik bok (förra året) och skorna är från river island.

Men ser ni en konstig sak på bilderna? Kolla på mitt öra på båda bilderna..
kissie overknee

kissie overknee

Kommentarer (58)

You might also like

Josephine Qvist - GLOW MED GLOSSYBOX Josephine Qvist - DETTA ÄR EN FET JÄVLA KÄFTSMÄLL Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE Caroline Roxy - Jewelry love

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *