Inga mer riskakor för mig!

Ingen har missat den stora nyheten va? Det är LIVSFARLIGT med riskakor, dom innehåller visst en väldigt hög halt av arsenik som kan ge cancer. Nu uppmanar livsmeddelsverket att barn under 6 år inte ska äta riskkakor alls och dom över 6 år ska minska sitt ätande av just riskakor. Jag vart givetvis livrädd då jag äter det flera gånger om dagen. Det har varit ett perfekt mellanmål när man är sugen på någonting, men nu får det vara nog. Mina riskkakor åkte direkt ner i sopkorgen och jag kommer inte köpa mer riskakor framöver! Jag rekomenderar er att skita i riskakorna också, sjukt onödigt.

Andra risprodukter som vi bör undvika är risgrynsgröt, risnudlar, rismellanmål eller frukostflingor baserade på puffat ris. Jag som älskar risgrynsgröt.. Men det är inte värt det om det ökar risken för cancer!

Vill ni läsa mer om faran gör ni det här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21492137.ab
riskakor

Posted in: Träning!, Vardag
Kommentarer (80)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *