Dagens vinnare är 2 youtubers!

fel

Här var felet, ni som inte såg det 😉 Ena metallbrickan på dörren bakom mig var det som fattades på ena bilden.

Denna gång drog jag 2 youtubers som vinnare 🙂 Ena tjejen har en kanal som är inriktad på mode och den andra är mer klassisk youtubig som innehåller olika tags, hauls osv. Supersöta tjejer båda 2 och dom borde ni följa ifall ni söker nya youtubers att kolla på! Själv har jag blivit besatt av youtube på senaste och tycker det är så kul. Bättre än TV faktiskt!

På tal om youtube kan jag inte logga in på mitt konto just nu för Peter använde min dator igår för att logga in på sin. Och jag kommer ALDRIG ihåg mina lösen, vet ni varför? Jo ifall någon skulle utpressa mig på mina lösen kommer jag ändå inte kunna dom.. 😉 Haha nej det är inte därför, det beror på att jag byter dom så ofta och jag har så många olika konton överallt.

youtubee

(klicka på bilden för att komma till Nicolinas youtube-kanal)

youtubeee

(klicka på bilden för att komma till Jennifers youtube-kanal)

Posted in: PICTURES
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *