IMG_3605

Haha ser det inte ut som att jag och Bobby är ett par på dessa bild..? Ser ut som jag är gravid och Bobby är pappan som ömt håller om min mage och vårat barn. Men sanningen är att vi råkade hamna i någon konstig pose-ställning som var väldigt obekväm, direkt efter denna bild vart det lite pinsamt och stelt haha! 🙂

Jag sitter för tillfället och planerar in lite ”collabs” på youtube, hur skoj? Funderar bara på vad man kan hitta på i såna videos.. Trots att jag har börjat mer seriöst med youtube på senaste känner jag att jag är en noob. Hur, var, när, que? För er som inte vet vad en såkallad collab är så är det bara en video när jag gör en video ihop med någon annan. Typ som när jag filmar med brorsan med denna gång har jag frågat en bloggare/vbloggare och en renodlad videobloggerska. Har ni förslag får ni jättegärna komma med dom!! ♥

Nej nu ska jag nörda youtube, kolla på PH och sen sova. God natt!

Kommentarer (39)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *