Höstens vill ha!

Jag var inne på indiska här om dagen och wow vilka vackra fina muggar dom har 🙂 Ni vet sånadär överdrivet stora som man kan ligga och mysa med i soffan? 🙂 Men jag har redan massa muggar hemma så känns dumt att köpa flera, kommer ju inte få plats med dom. Därför funderar jag nästan på att göra mig av med alla muggar från IKEA, så himla trött på dom ändå. Har ju mina vackra bruna muggar med guldrosor på, dom räcker gott och väl. När jag ändå håller på ska jag bli av med alla ikea glas också, har ju vackra kristallglas jag inte har använt? Inte ok!!

Btw, hur söt är inte bhn..? Älskar den! 🙂 Jag har typ bojkottat bhar med bygel, tycker det är så extremt oskönt.. Jag kör alltid på tygtoppar eller ingen BH alls oftast.

hosten

Brun/Beige tröja – LÄNK // Beige tröja – LÄNK //Bh – LÄNK // Plädd – LÄNK // Ljus – LÄNK // Halsduk – LÄNK // Stor kaffemugg – Indiska 

Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *