1. Vi låter inte limmet torka. Många vet inte att man ska låta limmet torka litegrann innan vi sätter fast fransen på ögat. Är det för rinnigt glider bara fransen runt på ditt lag och det slutar med att du har lim över hela ögonlocket. Inte så snyggt.. 😉 Låt limmet torka ca 20-30 sekunder innan du lägger det på ögat. Kommer fastna mycket snabbare 🙂

2. FEL lim. Det är väldigt viktigt att man har ett bra lim, jag använder aldrig det där lilla limmet man ibland får till. Jag köper alltid ett separat lim från duo. Tycker det sitter riktigt bra 🙂 Ett annat tips är att alltid ha med dig lösögonfranslim i handväskan ifall fransen råkar lossna under kvällen.. Man vet aldrig vad som kan hända!

3. Fula fransar. Ja alla fransar sitter inte snyggt helt enkelt. För att fransarna ska vara snygga och se naturliga ut måste dom vara kortare längst in och längst ut. Som våra egna fransar alltså. Är dom jämnlånga kommer det bara se konstigt ut. Så se till att välja fransar med rätt form!

4. Vi klipper inte fransarna. Det gäller att fransarna är lika ”långa” som våra ögon, annars sticker dom ut på sidan och det ser väldigt onaturligt ut. Se till att klippa några mm innan du sätter fast dom på ögonlocken.

5. Ingen eyeliner. Det bästa tipset för att få lösögonfransarna att smälta in är att lägga en eyeliner innan. Annars kan man enkelt se raden som fransarna sitter fast i. Inte så snyggt.. Vill man inte använda eyeliner kan man använda svart ögonskugga som skuggar ut fransraden.

6. Vi använder inte mascara. Tyvärr händer det även mig att jag glömmer bort att avsluta med mascara, men det är jätteviktigt för våra egna fransar är sällan lika tjocka och svarta som lösisarna. Därför är det viktigt att ta mascara på dina egna fransar så dom blandas ihop bättre. Det gör väldigt stor skillnad!

kissie lösögonfransar

Posted in: Skönhet, Vardag
Kommentarer (56)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *