10 000 filer att radera..

Alltså omg.. Tack till er som tipsade mig om att rensa min dator, och vart jag skulle rensa. Gick in på mitt imovie bibliotek där ALLT hade sparats sen jag skaffa min dator (några år sedan) och det var över 10 000 filmer och ”projekt”. Fattar inte hur det kan vara så många?? Visst att jag gör mycket videos men jag har ju knappast gjort 10 000…. Men nu förstår jag varför min dator sa ifrån + varför den har varit så seg under den senaste tiden. Men tänk er, detta är bara från min imovie mapp, jag har ju fler andra program på datorn där det säkert har lagrats flera tusen olika filer. Herregud..

Nu har brorsan kommit hit och ska hänga lite 🙂 Han har med sig sin nya gitarr och bjuder på lite skönsång. Det är alltid mysigt att hänga med familjen lite. Samtidigt unnar jag mig en mini-choklad och läser i den senaste elle tidningen. Jag hyllas ju så mycket för mina former så passar på att äta lite gott så dom inte försvinner. Vad är det man brukar säga.. A moment on your lips forever on your hips? *hoppas kvinnan från eventet läser detta*

datt

Posted in: PICTURES
Kommentarer (25)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *