Nu jäklar!

Jag är så nöjd över hur duktig jag har varit med träningen denna vecka 🙂 Har gymmat exakt varje dag och verkligen tagit i!! För några veckor sedan tog mitt proteinpulver slut här hemma så jag gjorde en beställning från proteinbolaget.se. Jag har hört väldigt bra saker om just den sidan samt om produkterna från  GAAM Nutrition. Jag har använt deras aminosyror och proteinpulver nu i några veckor och jag känner och ser redan skillnad på min kropp. Musklerna börjar synas igen, jag är tightare i kroppen och jag orkar mer på gymmet. Precis det jag önskar från bra tillskott.

Jag passade på att beställa hem lite snygga shakers också, visst är dom fina? Vet ni vad det bästa är? Ni kan få en shaker (värd 49 kr) helt gratis om ni använder koden KISSIESHAKER i eran beställning 🙂

Jag är jättenöjd med allting jag har beställt, och är ni sugna på att beställa hem billigt proteinpulver samt få bättre resultat på gymmet borde ni verkligen testa dessa produkter från GAAM Nutrition hos Proteinbolaget.se

Köp produkterna från GAAM Nutrition genom att klicka här! 

IMG_3925

// Detta inlägg är i samarbete med.

Posted in: Träning!, Vardag
Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *