Dagens ord är seg

Seg, ja seg är det ordet som beskriver denna dag bäst. Datorn har varit seg, min kamera har varit seg, youtube har varit seg.. Jag har varit seg. Ja ni fattar, allting har gått sjukt segt.. Sitter nu efter 3 timmar och väntar fortfarande på att min video ska laddas klart på youtube. Förstår inte vad som är grejen?? Jag har ju säkert gjort någonting fel men vad det är kommer jag inte på.

Jag ska försöka titta bort från skärmen nu och kolla på Svenska hollywood fruar som går just nu på TV, det om något får mig att koppla av. Och på tal om TV.. Jag syns ju i rutan från och med den 19e Oktober på kanal 5 😉

Fick lite bilder skickade till mig från d.brand eventet i torsdags 🙂 Dessa är fotade av Eero. Toppen jag har på mig kommer från gina tricot, så hett med snöring!
ERO_1246-copy

Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *