Bubbels & brunch

Jag får panik på dator!! Den är så seg!! Fast jag håller på att rensa den nu så förhoppningsvis kommer den funka bättre när jag har tömt den lite. Just nu raderas över 100 videos och det kan väll vara därför det tar sån lång tid för mig att endast ladda upp en bild till detta inlägg.. Men men, nu verkar jag fått upp inlägget iaf!

Igår var vi ju som sagt på Bubbels & Brunch, sånahär slags fester finns verkligen inte i Sverige. Det kändes som att man var i LA eller i Barcelona för det var så galet 🙂 Det är alltså precis som det låter, brunch och sedan bubblor till det. Fast det är oftast mer bubblor än lunch och det är väll därför det är så himla galet hehe.. Tycker vi ser väldigt städade ut på första bilden, men om ni går ner till sista bilden ser ni hur det såg ut efter bara 2 timmar..

Igårkväll drog jag it och mötte mina vänner en snabbis men jag var så himla trött så kände att det var dumt att tvinga ut mig. Då har man inte kul, så drog hem lika fort igen. Men det gör ingenting för jag hade så himla roligt på dagen 🙂
kissie bubbels and brunch

IMG_3875

Ingen bloggvänlig brunch direkt.. Men det var gott!

IMG_3877

IMG_3891

Hela min väska är fylld med konfetti nu haha! Den måste rensas..IMG_3899

12038967_10155945267855012_4368113679168167036_o

Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *