Gårdagens Idol

Hej bloggisen 🙂

Jag sitter och dricker en ”supersmoothie” just nu från Paulins och ska snart äta litegrann för idag är det brunch som står på menyn. Bubbels and brunch för att vara mer exakt men eftersom min syster fyller år och jag ska dit vid 5 tiden i eftermiddag blir det inte mycket bubbel för min del utan går mest för brunchen 😉

Igår var vi ju på IDOL och minglade runt i VIPen och kollade på årets idoler. Mina första favorit var givetvis Martin Almgren, wow vilken kille!! 🙂 Han fick dessutom mest applåder av alla igår och han verkade inte riktigt förstå vad som hände där haha, så söt… Men det är inte konstigt att han har blivit en favorit hos så många, han verkar ju så himla go och rar den killen! Sen gillade jag Simon också, sjukt bra röst. Den som jag hade velat helst skulle åka ut igår var Tove eller Amanda. Varför? Jo för jag mindes knappt Toves uppträdande i slutet och Amanda fick jag ingen bra feeling över bara.. Kanske hade någonting att göra med hennes outfit? Så inte passande, man kunde ju nästan se fiffin! Speciellt från där jag satt, satt ju precis vid scen och såg uppåt haha 🙁 Sen tror jag att Magnus Englund kommer bli den stora flickidolen, tror inte ni också det? 🙂

Vilka hejar ni på och vilka hejar ni inte på?
IMG_3687

kissie idol 2015

kissie idol 2015

IMG_3714

IMG_3754

IMG_3769

IMG_3781

IMG_3793

IMG_3823

Kommentarer (41)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *