Vågar jag byta ut min iphone..

mobil

 

Här är den nya telefonen jag fick i min goodiebag igår 🙂 Inte dåligt va? Förra veckan fick jag ett rumplyft i goodiebagen och nu en telefon, inte dåligt haha.. 😉

Jag blir extra sugen på att gå vidare från min iphone när den är helt trasig och jag har en sprillans ny samsung framför mig.. Dock har jag svårt att se framför mig att jag inte skulle vara en iphone-tjej, fast o andra sidan har jag aldrig testat någon annan telefon heller. Jag ska nog ge den nya telefonen ett försök, gillar jag den inte är det ju bara att byta tillbaka 🙂 Fast måste ta mig i kragen och laga skärmen, den har ju sett ut såhär ett tag nu..

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta ur ola plexet som jag har i håret, sen ska jag in till stan. Ska hämta en vinterjacka och köpa en födelsedagspresent till min lillasyster som fyller 7 år imorgon 🙂 Stora flickan! Jag har såklart ingen aning om vad jag ska köpa henne.. Kläder är ju ett säkert kort, men kanske lite tråkigt?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (36)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *