Svårt att hitta presenter..

Nu har jag varit och hämtat min jacka som jag skulle få, det är en jätteskön och varm dunjacka som jag kommer på mig i vinter. Ni kommer få se bild på den sen 🙂 Sen när jag ändå åkte runt åkte jag och köpte en present till lillan och hade lite lunch i stan. Tycker det är så himla svårt att hitta en bra present till en 7 åring så tillslut vart det en kjol och en tröja som ni ser längst ner. Hur söta är inte dom?? 🙂 Dör ju! Roligaste är ju att tröjan hon ska få liknar en som jag har hemma..

Nu måste jag typ börja fixa iordning för ikväll, vi ska vara på plats klockan 18 redan på idol för VIP-mingel. Ikväll ska jag glittra tänkte jag för jag fick med mig världens häftigaste topp idag när jag var på stan 🙂 Sen får jag se om jag matchar den med en kjol eller jeans.. Svåra val här i livet.
IMG_3632

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *