Let’s do idol!

Nu ska jag sticka iväg till idol premiären med Julia och Issa 🙂 Kommer bli en sjukt rolig kväll känner jag på mig..

Jag fick skickad lite bilder från Daniels event som var här om dagen. Fina va? 🙂 Älskar när bilderna är tagna lite sådär ”in action”, känns mer levande på något vis. Eller hur?
kissie the man box

kissie middag

kissie middag

manbox4

manbox5

Pics by: Jonas Koel

Posted in: PICTURES
Kommentarer (40)
 • Margarete Skeppstedt

  Jättefina bilder! Du har rätt, blir mer levande!

 • Lisa

  Du är så vacker när du ler!

 • Diana

  Gillar bäst såna bilder som är in the moment faktiskt, eller in action som du nämner. Så naturligt och fint. Speciellt sepia bilden, vad fin du såg ut. 😀

  Hoppas du får en fin kväll, ha det bäst, ta hand om dig.

 • P E A C E R E V

  Jag gillar också när bilder tas på ett sätt som är mer lik verkligheten. Det blir mer levande då tkr jag. Jag föredrar sådana här bilder än bilder där alla fake-ler och poserar :0 så dessa bilder gillade jag verkligen! 😀

 • Anna

  Jag tror fotografen hade uppskattat om du stavade hans namn korrekt.

 • Anna

  Fotografen heter Jonas Koel. Hemsida bildmedia.net

 • Vivi

  Hej jag kallas för Vivi, mitt riktiga namn måste inte sägas. Även om mitt namn inte sägs så är jag en individ med likadana rättigheter som resten av Sveriges invånare. Men det verkar inte som det. Jag går mitt andra år på ett av vad som anses vara topp fem bästa gymnasiumen i Stockholm. Jag har blivit mobbad av både elever och lärare som har gått ihop, och vänt sig emot mig i mitt gymnasium. Nu till det bisarra. Varför har de mobbat mig? Eller rättare sagt: varför fortsätter de att mobba mig än idag?

  Jag har i hela mitt liv varit pinnsmal, vad jag än gör och trycker i mig så går jag inte upp i vikt. Jag var så pass beroende av att gå upp i vikt som liten så att jag åt mängder av grädde, smör och flera chipspåsar varje dag. Jag tryckte i mig tre chipspåsar om dagen efter varje måltid fast jag hatade chips och mådde illa av lukten. Jag gav upp och insåg att min kropp bara var såhär. Jag fokuserade på att försöka träna regelbundet och äta regelbundna varierade måltider som innehöll mycket näring och kalorier. Jag gick från att vara ett benrangel till lite kött på benen. Men nej det räckte inte. Mina lärare kallar mig idag för anorektiker och säger att jag kommer att hamna på sjukhuset om inte alla går emot mig. Eleverna i min klass kommer med patetiska belägg och säger att jag har ätstörningar, när de bara vet mitt efternamn. De vet inget mer om mig. Mina lärare och så kallade klasskompisar ryter och skriker åt mig att jag har anorexia och måste acceptera det. Men jag har ju inte det. De pekar finger och säger att jag måste erkänna det. Men vad ska jag erkänna? De säger att jag måste söka hjälp för mina psykiska störningar. Men jag har ju inga. Varför i hela fridens namn får jag inte vara den jag är? Varför kan inte samhället bara acceptera att det är såhär jag ser ut? Varför ska jag erkänna något som inte är sant? VARFÖR har mina lärare och kamrater rättigheten till att mobba mig för att jag inte är lika stor som dem?

  Jag har aldrig varit så pass stark i både sinne och kropp som jag är idag. Men ingen tror mig. Jag är trött på att hela tiden försvara mig på grund av det sjuka idealet som finns i dagens samhälle. Jag får inte säga att någon av de är överviktiga och måste bli smalare eftersom att det då skulle uppstå kaos och jag skulle bli kallad för mobbare. Men det är tydligen OKEJ för dem att gå emot mig och få hela skolan att tro att jag är en anorektiker.

  När jag inte får fullpott på ett prov så är det tydligen på grund av min anorexia, för att jag inte får tillräckligt med näring för att kunna tänka klart. När jag fryser i klassrummet så är det tydligen för att jag är FÖR smal. Eftersom om jag inte vore så pass smal så skulle jag inte frysa. Men när jag ändå ser mig omkring så ser jag majoriteten av mina klasskompisar sitta i tjocktröjor. Men om jag skulle göra det så vore det onormalt. Om jag är trött en måndagsmorgon klockan åtta så beror det på att jag tydligen har näringsbrist i kroppen och måste äta mer för att jag tydligen inte äter tillräckligt. Vad jag än gör så blir det alltid fel, men när någon annan gör det så är det fullt normalt.

  Jag har blivit kränkt av mina lärare och klasskamrater för något som inte ens existerar. Hur många fler ska de utsätta som hamnar i samma sits som mig? Hur många fler ska känna att det är fel på dem bara för att de inte ser ut som alla andra. Jag älskar min kropp och hyllar den varje dag. Jag äter inte nutella för att jag är rädd för att bli tjock. Nej, jag äter inte det för att jag är nötallergiker. Men det vet dem inte. De vet inget om mig. Ändå så kommer de med deras förutfattade meningar och fryser ut mig så otroligt. Stora som små.

  Jag kallas för Vivi, och går andra året i gymnasiet. Det är hittills de två värsta åren i mitt liv. Jag går på ett gymnasium, som inte är bland de topp fem gymnasiumen i Stockholm. Nej, jag går på den mest mobbningsutsatta skolan i Stockholm för att jag inte får vara den jag är. Jag är 17 år och har sett hur hemska människor kan vara. Så snälla, bli inte ett mobboffer som mig – välj din skola smart. Och till alla andra: man ska inte kränka andra bara för att de ser ut på ett viss annorlunda sätt.

  Jag kallas för Vivi, och det här är min historia som ännu inte har tagit slut.

  @vivihaid

  • Rebecca

   Usch vilka människor, att lärare går ihop med elever och mobbar en annan elev det är inte okej! Jag vet själv hur det är att bli utsatt för det som kallas mobbning, och detta var också när jag gick andra året på gymnasiet för 5 år sedan fast det började vårterminen 2011 och det var bland det värsta som hänt mig någonsin.

   Så som du berättar.. alltså såna människor ska inte ens vara lärare överhuvudtaget?! Usch, spyr på såna vidriga människor! Hoppas verkligen att det blir bättre, om inte försök att prata med rektorn eller någon annan vuxen som kan ta tag i det där för det är absolut inte okej.

   *styrkekramar*

   • Vivi

    Tack för ditt stöd! <3 Det värsta är att det här är en av Stockholms (om inte Sveriges) mest populära gymnasium – vilket oroar mig för hur många fler stackare som kommer att hamna i samma sits som mig? Det finns inga ord på hur mycket de faktiskt utfryser mig. Varför då? Jag har inte gjort de ett skit, utan det är bara för att jag ser ut på ett visst sätt.

  • ♀ P E A C E R E V ♀

   Vet du vad? Du är inte ensam. Jag kollade lite på nätet, och hittade denna artikel. Du borde läsa den. http://www.expressen.se/halsoliv/varfor-gar-jag-inte-upp-i-vikt-3457838/. Hon är underviktig och är trött på folk som kommer med tipsen som du själv nämner. Hon skriver ”Andra kommer med tips som ”ät mer” (nähä?!) eller ”drick grädde” vilket bara kommer att resultera i illamående och kräkningar.” Och hon har inte heller anorexi. Så läs artikeln. Det hon upplever är inte riktigt som det du beskriver. Men jag ser lite likheter mellan er, så jag tror det skulle kunna ge dig perspektiv. En av de möjliga orsakerna till svårigheten med viktuppgången och rådet hon fick var: ”Exempelvis kan olika typer av ämnesomsättningsstörningar och tarmsjukdomar leda till viktnedgång. Jag skulle råda dig att boka tid för hälsoundersökning hos din vårdcentralsläkare.”

   Att bli mobbad och känna sig utstött är inte kul för någon, det enda jag kan säga är att bajsa snett på dem (alltså inte bildligt och bokstavligt talat). Försök att skita i dem och fokusera på din hälsa och utbildning enbart istället. Jag lovar att du kommer komma längre än dem då. Det värsta man kan göra är att låta mobbare begränsa ens dåtid, nutid OCH ens framtid. Låt dem inte ta mer än dem tagit.

   • Vivi

    Tack för din kommentar <3 Det är helt sinnes hur människor kan vara så pass trångsynta, speciellt när de går ihop och mobbar samt utfryser EN person. Stora som små. Detta gymnasium ska föreställa ett av Stockholms bästa gymnasium och det enda jag kan tänka på är hur många fler som de kommer att utsätta? Stackars människor. Hoppas att människor tänker en andra gång innan de bestämmer sig för att gå på en viss skola, och att man ALDRIG ska tro att en skola är bra bara för att den har ett gått rykte. Funderar på att hänga ut skolan… Jag vill inte att fler ska hamna i min sits

    • ♀ P E A C E R E V ♀

     Mobbning sker dock i alla skolor, så det är ganska svårt att faktiskt välja en skola där risken för mobbningen är minimal. Om du skulle gått i en annan skola, garanterar inte att folk skulle vara smartare än dem i din klass nu. Alltså människor kommer och människor går från skolor, och det gör mobbningen också. Så att hänga ut skolan som helhet skulle nog inte vara bästa lösningen, jag skulle faktiskt tipsa dig om att du konfronterar dem som håller mest på. Sätt dem på plats. Beställ tid hos vårdcentralen, kolla upp att dina värden är som dem ska, för att sedan tryck upp det i ansiktet på de som håller på, då kmr de hålla käft. Och om de inte gör det, då dumförklarar dem bara sig själva.

 • Nellie

  Jag såg dig nyss på idol på tv efter reklamen. Bara typ en sekund men ändå 🙂

 • Hannah

  Skriv ett inlägg om vad du tyckte om idolerna ? själv gillar jag Amanda och Adm skarpt ?

 • Rebecca

  Såg Julia (tror jag det var haha) men inte dig! 🙂

 • Jonna

  Du är så galet vacker Alexandra.

  Följ gärna min blogg om psykisk ohälsa. Men jag är ingen ” Hej tyck synd om mig ” blogg utan jag försöker skriva om saker som är bra liktväl dåliga. Jag försöker skriva på ett sådant målande språk att ni läsare ska förstå vad tex ångest osv känns. Och har ni frågor så tveka inte på att fråga, jag svarar i den mån jag kan. http://www.glomaldrig.bloggplatsen.se

 • Camilla

  Hej. Tack igen för vinsten. Sakerna kom i Torsdags & jag är supernöjd! Tack, tack, tack! Hoppas du hade en bra kväll 🙂

  Nouw.se/lifewithoutyou
  Mina senaste inlägg:
  Begravning, väla & mat.
  Värsta beroendet

  I min blogg skriver jag om mitt ointressanta liv, lite som en dagbok för mig själv att kolla tillbaka & läsa. Mitt liv har varit helt knäppt det senaste året då min pojkvän åkte in i November & var nära att få mig med sig in. Jag stannade hos honom trots massa skit, kärleken gjorde mig blind & fastän jag mådde dåligt trodde jag att de kunde ändras. I Juli tog jag beslutet att göra slut efter att ha blivit anklagad gång på gång för att vara otrogen trots allt jag gjort för honom & idag mår jag bättre än någonsin, va gärna med på min resa, vissa dagar är bättre än andra ❤

 • Emmy Laursen

  Gud vilka fina bilder! Du har sånt fint leende 🙂

 • N

  Tips… Har man en nude mage, ska man även ha nude ben, inte svart ☝️

 • Alex

  Jävla äckel kan du sluta sjrifa denna jävla bloggen dra åt grlvete höjda även

 • Amanda

  Vilket vackert leende du har! Ha en härlig Söndag tjejen!

 • Tilde

  Shit vilka fina bilder. Speciellt den andra!

  http://nouw.com/TildeJanssons

 • Daniel

  skriver:Nc3a4r jag hade temat FASHION funkade det hur lc3a4tt som helst att lc3a4gga in och c3a4ndra brgnaukd. Nu har jag SILENTIUM och hittar inte var i stilmallen jag ska lc3a4gga in koden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *