Dbrand event ikväll

Hej bloggen!

Har suttit i telefonen hela morgonen och jag kan inte göra 2 saker samtidigt så bloggen fick vänta tills jag vart klar hehe. Hur mår ni? Bra? Jag mår bra, tackar som frågar.. Jag ska iväg nu och gymma som vanligt, har haft ett riktigt bra flow denna vecka 🙂 Träningsvärken i benen har dessutom äntligen släppt så idag kan jag springa på löpbandet. Har undvikit det hela veckan för det känns som att mina muskler i benen skakar varje gång jag tar ett steg, ingen skön känsla..  Måste lära mig att stretcha benen så den känslan försvinner lite, tror mina lårmuskler är överspända.. Så idag ska jag avsluta dagens pass med att stretcha ut kroppen ordentligt.

Ikväll blir det btw event för dbrand, nedanför ser ni inbjudan. Cool va? 🙂 Kommer bli riktigt kul, ska gå med Rosanna och Julia. Och på tal om ”event”, imorgon är det premiär för idol igen och givetvis ska jag dit. Alltid så roligt där! Får se vilka som följer med mig då, försöker ju vara så rättvist som möjligt när jag bjuder med vänner så ingen känner sig bortglömd..

IMG_3627

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *