Min första glossybox

Igår på eventet fick vi alla med oss en varsin the man box och den klassiska glossybox 🙂 Jag har aldrig fått hem en glossybox förut så detta blir min första. Den innehöll en liten mascara, läppbalsam, dekorationspärlor till naglarna, ögonskugga från make up store och en intimtvätt i världens finaste flaska. Jag kommer nog tävla ut min box senare så ni får ha ögonen öppna 😉

Jag har för mycket grejer hemma verkligen så det är så skönt att få iväg saker. Jag ÄLSKAR att få goodiebags fast jag inte behöver mer saker hemma, haha men jag tror nog det handlar mest om att få ”öppna presenten”-biten. Alltid lika spännande att se vad saker innehåller 🙂
IMG_3618

IMG_3619

IMG_3623

Posted in: Skönhet, Vardag
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *