Bättre tisdagskväll

God morgon bloggen!

Tack för hjälpen igår med val av klänning, tänkte köra på den svarta för dom flesta av er röstade på den MEN eftersom det var så himla kallt ute och det hade börjat regna så kändes den vinröda mer aktuell och lite mer ”påklädd”.. Jag är glad jag valde den för det var inte många som hade klänning på mig. Men som sagt, tack för hjälpen! 🙂

Igår var hur mysigt som helst, vi var ett intimt gäng på ca 10 pers som hade middag inne i spegelbaren på Berns. Vi åt världens godaste mat som bestod av allt möjligt. Jag vart så sjukt mätt så jag kände att jag rullade hem.. Tur för mig väntade min skjuss utanför berns så jag kunde bara luta mig tillbaka efter en lyckad kväll 🙂 Och lucky me så var det fotograf på plats som ska skicka massa bilder till mig snart, så snart får ni se mer av den lyckade kvällen som hölls av Glossy box och Daniel Paris ”the man box” 🙂
IMG_3576

IMG_3577

IMG_3581

IMG_3602

IMG_3610

kissie rosanna

IMG_3591

kissie bobby

Posted in: PICTURES
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *