Åhhh vad jag har bråkat med min fruktansvärt sega dator idag.. Det står hela tiden att någon skiva är full?? Vilken skiva lixom, jag har ingen skiva i.. Någon som förstår vad det betyder och hur man fixar det?

Anyhow ska iväg snart på event och jag har lite svårt att bestämma mig för vad jag ska ha på mig.. Dessa 2 klänningar kommer från chiquelle.se men mitt lyxiga problem är att jag tycker båda är lika snygga 🙂 Vilken ska jag ha?? Det är en middag jag ska gå på så jag antar båda funkar lika bra.. Eller är den svarta för party kanske? Hjälp mig genom att rösta bland kommentarerna! 🙂
kissie svart klänning

Eller..

kissie matching set

Kommentarer (77)

You might also like

Josephine Qvist - A STAR IS BORN Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE Caroline Roxy - Acai bowl Caroline Roxy - Säröhus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *