Tisdag 22a September

God moron! 🙂

Hur mår ni idag? Jag mår toppen och jag ska bege mig mot gymmet snart tänkte jag. Gick och la mig tidigt igår för jag var så himla trött, så känner mig utvilad och glad idag! 🙂

Ang inlägget igårkväll behöver ni inte vara oroliga för jag ska gå och op rumpan, jag fick ju ett presentkort bara och det betyder inte att jag kommer använda den 😉 Skrev ju att jag har accepterat min lilla rumpa och det är ju samhället som har lärt att just nu att det är stora rumpor som gäller. Om några år kommer det väll vara långa, smala rövar som gäller haha!

Nej nu ska jag röra på mig, sen ska jag spela in video, fotas och sen på kvällen är det event som gäller 🙂

kissie selfie

Tog lite selfies igår när jag var ute med hunden. Skelar jag på andra bilden??

Posted in: PICTURES
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *