The fitness box

För er som inte har kollat på min awsome video som jag publicerade igår >länk< av någon anledning missade ju då vad jag snackade om i videon 🙂 Jag visade upp min ”the fitness box” som är en box som man får hemskickat med massa nyttigheter som ska hjälpa än hålla sig motiverad och hälsosam. Hur bra är inte det? Nedanför ser ni vad min box innehöll.

* 1 kg protein med chokladsmak 
* Celsius 
* Aloe vera dricka
* Coco juice
* Protein bars från maxim x 2
* Motiverande tidning
* 6 gainomax bars

Boxen kan ni beställa på www.thefitnessbox.se och det kostar 199 kr / månaden ifall ni vill prenumerera. Som jag säger i videon är det ett bra alternativ för oss som vill hålla oss motiverade, ha nyttiga produkter hemma utan att behöva springa runt i butikerna för att hitta ”rätt” och vill komma igång med träningen eller ett mer hälsosamt liv 🙂

gainomax3

//  Inlägget är i samarbete med fitnessboxen

Posted in: Träning!, Vardag
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *