Måste köpa en ny selfiestick..

Good morning!

Nu ska jag iväg strax och fixa naglarna gos Celina, vilken tur att jag hade tid hos henne just idag för av någon dum anledning kände jag att jag var så pass hungrig igårkväll så jag började tugga på mina fina naglar 🙁 Självklart råkade jag tugga bort ena.. Så vad ska vi hitta på för snygga naglar idag då? Ska man köra lite mörkare naglar och gå mot hösten? Eller vad tycker ni??

Efter besöket hos Celina ska jag möta upp fotografen Pavel lite snabbt 🙂 Länge sen han och jag fotade nu. Ska bli skoj! Sen har jag ett möte och efter det ska jag skicka iväg lite grejer med posten.. Behöver även köpa en selfiestick haha, min råkade gå sönder och jag vill kunna göra vlogs till min youtubekanal..

Haha minns ni denna bild som jag la upp förut? ”Istället för en selfie stick” haha! Komiskt nog funkade denna variant väldigt bra, fast det såg inte så smidigt ut.. Så tänk er att se mig gå runt på stan, pratandes med mig själv och ha denna feta, tunga sak framför mig. En helt vanlig dag i Kissies liv..

slefie

Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *