Gratis rumplyft!

IMG_3533

IMG_3533

Jag var ju på ett event (middag) här om dagen och då fick vi med oss goodiebags som vanligt 🙂 Men ett presentkort var lite annorlunda från vad jag brukar få.. Denna gång fick jag ett rumplyft! 🙂 Ni vet ju hur jag pratade om min väldigt platta rumpa för ett tag sedan, men sen bestämde mig för att jag är nöjd med den trots allt? Nu är frågan vad man bestämmer sig för när man får ett presentkort på ett rumplyft.. Inte varje dag det ligger i goodiebagen, det är som att det ska ligga ett par nya bröst där lixom! Har man dom framför sig, tar man emot dom eller skiter man i det för man har bestämt sig för att man är nöjd med det man har?

Jag har givetvis kollat upp vad en brazilian buttlift är och det är när man tar fett från sin kropp och lägger det i rumpan. När jag var liten brukade jag fantisera att jag var en lerklump och jag kunde forma om mig själv som jag önskade och ville (normala tankar för en 13 åring, not!). Detta är ju nästan samma sak 🙂 Så nu har jag lite att fundera på.. Vart ska fettet tas ifrån, kan jag få ta fett från en kompis ifall jag har för lite? Kan man ha för lite fett.. Så många funderingar, min hjärna går på högvarv just nu. Kim K eller Paris H? Vem vill man vara?!

Hade ni gjort ett rumplyft om ni fick det?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (55)
 • Ebba

  Nah, jag tycker stora rumpor är överskattat. Små rumpor är sötast tycker jag! Hade inte gjort det, men det är ju såklart ditt val och skulle absolut inte döma dig om du ville göra det 🙂

 • sara

  Jaa jag skulle ha gjort det hihi ? spara just nu, men om du inte kommer använda den kan du lotta ut den ? Hahaha gör det du vill, strunta i vad som är i trend osv. ☺

 • Felicia

  Jag hade försökt o tänkt hur jag hade bestämt mig / valt o ha de sen innan jag fick en sån present för tänk så fel de kan bli o hur sugen man kan bli bara för att de ”ligger” framför en sådär hmm, haha mm de är svårt de där men tror absolut de är så man får tänka annars blir de kanske lite fel o när de endå handlar om en sån stor sak när det endå handlar om att göra sin rumpa större! Hmm, kom o tänka på dom problemen du har stött på av o ha lite större bröst med kläder till överkroppen att de kan va lite svårt o hitta sånt som verkligen sitter riktigt bra överallt, samma kan ju bli med en sån sak fast samtidigt så väljer du ju hur mkt större rumpa man ska ha, haha jadu många frågetecken.. Lycka till med o bestämma dig iallafall haha :)))

  • L

   Såhär tycker jag med. Gör det inte bara för att du får det gratis. Gör det bara om du hade lix tänkt göra det ändå, om du verkligen verkligen känner behov av det

 • j

  Fan vad sjukt att de ger bort en sån grej. vidrigt. Blir så besviken…det är inte kul. De bara bidrar till idealhetsen, och kanske nån vilsen själ bestämmer sig för att göra det bara för att det är gratis?? Nej det måste vara ett skämt??

 • Antonia

  Jag skulle personligen inte göra ett rumplyft eftersom jag hellre tränar min rumpa större och rundare än att göra ett lyft, det känns mera ”äkta” liksom.
  Men visst, ge bort det till nån kompis eller nått.

 • Sophie

  Hade lätt gjort det

 • T

  Tja! Vill bara säga att din blogg verkligen har blivit en ögonöppnare för mig! Jag har alltid varit lite annorlunda, gillat annorlunda kläder, annorlunda musik osv.. Jag har aldrig gillat mode, smink och sådant som din blogg till stor del handlar om, och jag har alltid tänkt lite att dem som håller på med sådant är extremt bitchiga. Men du har faktiskt ändrat på den uppfattningen. Du skriver på ett roligt och engagerat sätt, och även om det inte är proffsiga noveller så får det en att vilja läsa vidare. Dina vloggar är också super bra, och du är verkligen dig själv (tror ja 😉 ) Du har visat att smink och mode faktiskt kan vara en hobby, och att man inte behöver vara ”en bitchig fjortis” för att man håller på med det. Men iallafall, Jag tycker om dig starkt, och jag hoppas du fortsätter med det du gör länge till! 🙂

 • Alexandra Life

  Jag röstar för Paris Hilton lol 🙂

 • Diana (La Madre)

  Nej jag hade inte gjort ett rumplyft om JAG hade fått det. Har nog med min egna rumpa 😉
  Ska bli kul att höra OM du gör det eller inte….

 • johanna

  tycker att beloppet ser lite kort ut med tanke på att ett rumplyft brukar ligga på runt 50000. Även väldigt konstigt att ge bort något för en sådan summa.. verkar inte riktigt trovärdigt tyvärr :/ jag hade dock inte tvekat på en lite större rumpa, vad skulle det skada lixom 😉

 • Erica

  Varför inte bara vara nöjd med det man fått? Varför gå runt och vara missnöjd över sin kropp? Sådant är bara onödigt, alla är fin på sitt sätt oavsett stor/liten rumpa. Helst av allt skulle jag vilja suga bort allt fett på min mage men det är inte något min psykolog & dietist på ätstörningsenheten skulle föredra.
  MEN om du verkligen, verkligen vill så gör det men min åsikt är att man istället ska försöka vara nöjd med sig själv, allting sitter trots allt i ens egna huvud (tro mig, det är många gånger folk har fått haft djupa diskussioner med mig om detta-att inte vara så fixerad av min kropp) Man mår alltid bäst om man lär sig tycka om sig själv, både psykiskt & fysiskt 🙂
  Du är fin precis som du är tycker jag och du behöver absolut inte göra någon operation enligt mig!

 • Josefine

  Tycker du har en alldeles perfekt rumpa som den e!

  sell it or give it away instead
  just a little thought!

 • Linnéa

  Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland och topp 14 i Sverige! Bloggen är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min dödligt låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in och slänga in en kommentar! Kram!

 • Louise

  Antar att det är klinik 34 som står bakom detta… Har hört lite dåligt från dem, och i synnerhet Dr Berne som har gjort lite olika plastikoperationer, samt att han inte verkar vara legitimerad. Antar även att det är Macrolane som de ska fylla med, de håller i ungefär 2 år och sen försvinner det (som Restylane fast lite längre hållbarhet). Ska dock inte skjuta under stolen med att jag inte skulle ha tagit chansen! Därför jag vet en del, då jag själv är intresserad av en. Men som sagt, bröstoperationer kan Sverige i all ära, men när det gäller stuss, näsplastik och höfter tror jag man ska vända sig till andra länder…

 • M

  Tycker att bilderna ser lite ut som en spänd rumpa vs en avslappnad rumpa.

  I vilket fall – du ska göra det som känns rätt! Men gör det på en klinik som känns bra, inte bara för att du har fått presentkort förstås… 🙂

 • Kattis - driver en Julblogg med inslag av videoblogg

  Haha ja det där var ju då lite annorlunda goodiebags innehåll 🙂

 • Uffe

  Nu när du lagt på sig en hel del borde det inte vara ngt problem med fett.

 • BEX BEAUTY

  Jag hade också såna tankar, när jag var ännu yngre. Minns att jag tecknade en ”annons” i en tidning jag pysslade ihop hemma som marknadsförde ett hemmakit med en stor spruta så en kunde suga ut fettet ur magen och spruta in det i brösten eller rumpan. Då var jag runt nio … sjukt!

 • Linda

  Hallå där 🙂
  Rumplyft tycker inte jag du ska göra med tanke på hur snygga brösten du har fixat och sen rumpan på de blir för mycket fejk. Håll det naturligt.
  Bröstet syns mer än rumpa och dessutom har du inte alls en sån ”liten” rumpa som du beskriver. På dina bilder där du bär klänning på dig och jeans så ser man att du har boottie. Okej om man hade helt platt som en vägg liksom så kanske man kan göra för att få en finare form. Jag hade själv heller inte gjort hos någon som erbjuder gratis rumplyft. Tänk så fel det kan bli.

 • Sandra

  Om du vill så varför inte? Kommer säkert bli ett jävla liv men vem bryr sig. Finns alltid folk med åsikter om andra men hade varit kul att få ha lite åsikter om dom;-)

 • my

  Nej!! Går att träna röven eller ha den som den är. Men man gör som man vill såklart 🙂

 • Nicole

  Jag skulle nog inte vågat. Tänk om det blir hur fel 7 ful som hälst haha? Nej jag skulle nog nöjt mig med den rumpan jag har x3

 • Ana

  Nej, hade slängt presentkortet, vill man ha en lite större rumpa kan man träna till sig den inget är omöjligt bara tanken gör det omöjligt man får träna för resultat inget kommer gratis och om det kom gratis hade vi inte lärt oss så mycket, hade inte velat riskera att förstöra min kropp på det sättet men det är jag 🙂

 • snällt troll

  Rump-idealet i mainstream världen lär bli en prick i boken såsom triable tatueringarna. Gör inte det, du lär ångra det som en 40+:are med tramp stamp från det ljuva 90-talet. Alla borde börja lyfta och vara tacksamma för våra olikheter och sluta försöka efterlikna varandra till ett sorligt super-mutant-liknande resultat. Asiater bör älska sina ögon då vi alla försöker efterlikna dessa med eyelyners, svarta bör älska sina former då många betalar dyra pengar för samma atribut. Mellan östern bör älska sitt hår då resten av världen förlänger och medicinerar för samma längd och fyllighet. Latinas bör älska sin hudton då resten av världen riskerar hudcanser för samma bränna. Européer bör älska att vi står högst upp i hiearkin när det kommer till skönhet över hela världen, människor lägger sig under kniven för näsan och bleker håret till det trillar av. Alla bör älska det dom har att komma med, en zebra försöker inte få en giraffs hals utan den är mer än nöjd sitt

 • ♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥

  Jag hade inte gjort ett rumplyft ens om jag fick det gratis för jag tycker det är viktigare att jobba med mig själv psykisk och lära mig att acceptera mig själv som jag är och att jag duger exakt som jag är. 🙂 Jag tycker att det är synd att det nästan idag ses som en självklarhet idag att ändra sin kropp istället för att jobba med sig själv psykiskt.

 • Ipekos

  Men seriös kissie! Du gör silikon bröst , sen operar du din näsa , och nu ska du fixa röven? Sluta sluta med allt detta! Du måste allvar få hjälp med att älska dig själv för den du är . Och inte göra massa skönhetsoperation … Du kommer se ut som En Barbie docka snart av alla dina operationer du gör! Så nej gör inte operationen! Sen att göra rumpan är inte som fixa brösten . Bröst kan man aldrig träna men rumpa kan man! Och på allvar och om du har liten röv? Alla vi tjejer ser olika ut. Endel har små rumpor och andra har stora . Vad värden skulle va tråkig om alla hade sett likadana ut! Sen tycker jag Kims kropp ser allvar ful ut. Hon är fejk och har för stor röv de är inte fint !

  • Lisa

   ”Vad tråkigt det vore om alla såg lila dana ut!!”

   ”Kim har för stor röv, det är fult!!”

   Motsägelsefullt much?
   Alla får väl göra vad de vill med sin kropp och se ut hur de vill – vare sig de är opererade eller inte. Inget fel att se ut som en Barbie eller annat, om det är det man vill.

 • Malin

  Jag tycker din rumpa ser bra ut som den gör… men det är din kropp och ditt vall, vill du göra det så gör det. Läsa bara på först så kliniken verkligen är ordentlig 🙂

 • M I L I N A . S E ♀

  Nej fy, skulle aldrig våga haha! Kör på squats istället ^^

 • Jenny

  Känns sjukt oseriöst av ett företag att ge bort presentkort på en sån behandling. Då känns det som att de inte är tillräckligt bra för att få kunder. Så jag hade aldrig använt presentkortet.

 • Kenta

  Illa nog är det när folk går på dessa före och efterbilder..

 • Sofia

  Jisses vad många moralkärringar det finns här. Det är inte fult att vilja förbättra sig själv. Att man vill modellera om sig lite behöver inte betyda att man hatar sig själv som man är.

  (tycker dock beloppet ser ”kort” ut med tanke på vad en sån här operation brukar kosta..?)

 • Karma

  maj good…sluta laborera med din kropp och tyck om dig för den du faktiskt är..
  Låter ursnuskigt tycker jag..
  Jag undrar vart du ska hamna som redan i en sån otroligt ung ålder håller på med så mycket ingrepp.
  Hur kommer du hantera att du åldras? 😀

 • Emelle Beauty Sweden - Två flators skönhetsblogg

  Haha låter ju sjukt att få ett presentkort på det? Hade jag fått ingreppet helt gratis så hade jag nog gjort det dock, om det inte var några risker förstås.. men det är det ju alltid med ingrepp såklart. Svårt det där 🙂

  MIN OCH MIN FLICKVÄNS SKÖNHETSBLOGG 🙂 -> http://emellebeautysweden.blogg.se/

 • n

  jag hade aldrig gjort det ifall jag hade varit varit offentlig och att alla ska veta att min rumpa är ”fake” för då hade jag tyckt att de fina med rumpan försvinner och så fort den kommer på tal så kommer ordet fejk nämnas, annars hade jag gjort det i smyg

 • Isabella

  Jag hade gjort det för jag har komplex för min rumpa men jag tycker inte att du behöver det! 🙂 kram

 • anonym

  Jag tycker inte att du ska operera rumpan, du har inte hängrumpa eller är platt. Jag skulle förstå om någon som mår riktigt dåligt av sin rumpa opererar sig för att förhoppningsvis må bättre. Men resultatet blir sällan bra, det ser ut som en stor ”klump” och hänger som en riktig blöjröv, det är så fult och osexigt. Mycket snyggare och billigare att gå till gymmet och squata, göra utfallssteg mm och få en musklad sexig röv istället, kan med egen erfarenhet att säga att rumpan går att få mycket större och framförallt en finare och fastare form genom träning. Resultatet man får är givetvis hur hårt man jobbar, rumpan är en jättestor muskel som ska tränas utifrån det. Träna hård styrketräning för rumpan, så pass höga vikter man kan få reps&set. Samt inte ligga på kaloriunderskott, tvärtom så man kan lägga på sig alla muskler.
  Brösten går inte att få så mycket större genom träning, men det gör rumpan så skulle säga att det är lite av en ”onödig operation”. Brösten kan man få fastare och genom att träna bröstmuskeln så träder brösten fram lite och man kan gå upp någon storlek medan rumpan kan man göra flera storlekar större.

 • linn

  jag känner såhär får man de gratis så varför inte liksom?

 • Emmy Laursen

  Jag skulle nog inte ha gjort det 😉 Känns lite oseriöst att ge bort presentkort på de och sen tycker jag ju om hur jag ser ut redan 🙂

 • Caroline

  Men gör det inte! Du har ju blivit lite som en förebild för många att man inte behöver fixa röven bara för att rykten pushar en till det. Förresten är den redan smexy.

 • L

  Möjligtvis att lyfta upp rympan lite kunde man ha gjort. Men känner inga behov att fylla ut den mer. Fast jag är lite rädd för operationer också så jag vet inte riktigt :/ . Kanske borde försöka komma igång med träningen igen istället

 • Rebecka Pedersen

  Är rätt nöjd med min rumpa som jag redan har, men vill man ha ännu lite mer boooty så funkar det lika bra att köra mycket sqauts och träna rumpan på andra vis på gymmet, så uppnår man samma resultat 😉 Så nej jag hade tyckt det kändes väldigt onödigt att göra en sådandär buttlift…:) Men no judgement självklart gör alla som dom vill och jag är säker på att resultatet blir toppen, säkert mycket bättre än att göra sånadär rumpimplantat som typ Kim K och Nicki Minaj gjort, då måste det ju vara väldigt obekvämt att sitta haha? 😉
  Älskar dig och din blogg Alexandra, you’re the best.

 • Nettan

  Hade nog lätt fixat till stjärten om jag kunnat det idag 🙂 🙂 Utan att tveka. Men bara lite så jag sj tycker den ser oki ut.

  http://nouw.com/Nettan

 • Deborah

  Rumpa är ju en sådan del man kan träna till. Brösten är annorlunda, du kan inte träna dem större, ibland mindre, men inte ofta.
  Rumpan ska tränas, inte opereras.

  Själv gillar jag en tydlig midja med kurvor. En fast rumpa haha. Dock ej så stor som Kim K, Kloe K, osv. Nej. En normal rumpa på en sådan som gymmar = eyecandy. Haha.

 • Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet

  Jag hade nog inte gjort det då min rumpa faktiskt är rätt lyft redan! Men en bröstförstoring hade jag inte tackat nej till nu efter graviditeten! 🙂 Kram

 • Jane

  Jag fattar verkligen hur du tänker när man ser så mycket stora rumpor överallt. Har själv mått lite dåligt över timglas-hetsen då jag är ganska spinkig. Dock har jag slutat älta skiten, just på grund av att det är en TREND. Precis som stora sillisar var trendigt för några år sedan, är det nu rumpan som ska vara stor. Det är ganska skönt när man inser att det går över, och att det bara är en liten klick i denna värld som bryr sig om stora rumpor.
  Men det är klart, om du vill ha en ”trendig” kropp så why not. Men jag tycker inte man ska göra ingrepp pga en trend, utan pga komplex. Och jag tror inte din rumpa är ett större komplex för dig, den passar bara inte in i trenden just nu. OCH DET ÄR OKEJ! Skinny bitches är tidlöst och klassiskt, så det är lugnt för oss!
  Satsa på att bli en trendsättare istället för att glo på Kim. Trött på tvådelade set och snörade klackar. Ingen vill gå runt så en vanlig dag på stan ändå.
  Keep it real. Kram

 • Marie

  Jag kan köpa presentkortet av dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *