Black like my soul..

nails

.. eller inte direkt, haha men det lät coolt 😉 Nu har jag nya snygga naglar och denna gång vart dom svarta med marble mönster och lite glitter i! Hur snygga vart inte dom hallå?? Så nöjd som vanligt! 🙂 Visst känns dom lite ”höstigare” dessutom? Var ju lite den looken jag var ute efter. Celina rocks!

Tyvärr hann jag inte med fotograferingen efter som jag trodde jag skulle hinna till (världens tidsoptimist) men som tur är får jag en ny chans imorgon 🙂

Föresten vet ni hur ofta jag raderar porr (!!) från min fanpage? Såfort jag går in på min sida har någon alltid hunnit länka porrsiter på min wall. Jag blockar alla som gör det men det är ständigt något nytt skit som dyker upp. Sjukt irriterande och pinsamt 🙁 Tänk om det är någon 12-åring som gillar min sida och får upp det där lixom..

Posted in: Skönhet, Vardag
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *