Min fobi är ju fiskar!

Hej bloggen!

Alltså guys.. Över 500 har varit med och tävlat i min lilla goodiebag tävling och det är skitsvårt att bara välja en 🙁 Men som tur är kommer det en ny tävling redan nu i veckan så ni får hålla ögonen öppna 🙂

Vinnaren vart Camilla >länk till hennes blogg< och det rätta svaret var ju såklart fiskar! 🙂 Flera skrev höjder och tunnelbanor men det är inga fobier för mig. När jag skulle hoppa på fortet var det vattnet nedanför som gjorde att jag inte vågade, jag har ju hoppat fallskärm en gång lixom! :)Tunnelbana är ingen fobi jag undviker helst bara den för jag tycker den är jobbig och lite småsnuskig.. Sen finns det konstiga människor på tuben också.

Såhär satt jag och skakade efter min hemska upplevelse med fiskar och snorkling.. Ja aldrig igen alltså, har försökt 2 gånger men dom jäklarna skrämmer skiten ur mig!

IMG_9302

fiskar

Posted in: PICTURES
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *