I’m Caitlyn

Sitter och kollar på I’m caitlyn. Sjukt bra serie även om den inte riktigt var så bra som jag trodde att den skulle vara.. Vet inte riktigt vad jag förväntade mig? Men jag kollar ju ändå 🙂 Budskapet som ta’s upp är så himla viktigt! Alla får vara exakt den man vill vara och ingen ska döma någon för det. Jag har aldrig känt en känsla av att vilja byta kön så jag kan inte riktigt förstå den känslan, måste ju vara en ganska extrem känsla och oerhört jobbigt om man inte kan bli av med dom tankarna.. Men jag vet hur det känns att vilja vara någon annan. Det har väll vi alla gjort? Dom första 2-3 åren som bloggerska låtsades jag vara någon annan, ganska sjukt va?

Nej nu ska jag iväg och kvällsgymma, var sjukt länge sen jag gjorde det. Fick en kommentar nyss där någon frågade om jag har gått upp i vikt och ja det har jag säkert. Men det ska jag få ordning på nu 🙂 Skönt att det inte längre är sommar då så jag slipper visa upp fläsket i en liten bikini, tänk er vilka kommentarer jag skulle få då.. Gosh! Haha nej men ärligt talat så känner jag att jag inte bryr mig speciellt mycket för tillfället, vem ska se min kropp egentligen? Jag har till och med fått bristningar på röven för den har blivit så stor haha, sjukt.. Vet inte om jag har slutat bry mig för jag har mognat eller är lat 😉

Hörs imorgon!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (38)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *