Ni som inte har uppdaterat eran snapchat MÅSTE göra det, finns massa roliga nya funktioner 🙂 Det som fattas nu är bara att man ska kunna skriva längre meddelanden, känner att jag alltid har massor av att berätta.. 1 mening räcker inte för mig 😉

Förut använde jag inte snapchat alls mycket men nu gör jag det för det är så skönt att vara lite ”skyddad” när jag skickar meddelanden till bekanta. Nu har jag inte skickat några nude pics (hade jag aldrig vågat) men ni förstår vad för slags bilder jag menar? Såna som jag helt enkelt inte vill ska hamna på någon skvallerblogg lixom.. Sen kommer man undan ifall man skriver något dumt också, det försvinner ju efter 10 sek 😉

Vilken av effekterna nedanför tycker ni är roligast?

kissie snapchat

Kommentarer (21)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *