Chihuahuaträffsöndag

Eftersom det är tisdag (oj skrev fel det är ju SÖNDAG idag haha) idag tog jag med råttan på chihuahuaträff så hon kan få springa av sig lite med andra småhundar 🙂 Idag var det sjukt många som kom dit, var säkert över 20 stycken små vovvsingar som sprang runt och hade sig! Riktigt kul! Konstigt nog var råttis inte alls sugen på att leka med dom andra hundarna idag.. Hon brukar vara jätteglad och pigg. Idag var det mest lite luktandes men inte så mycket mer.. 🙁 Får ta henne en gång till men se till att ge henne ordentligt med mat innan så hon har orken kvar. Idag drog jag upp henne ur sängen när hon låg och sov (haha så lat jag vet).

Nej nu ska jag äta något, spela in en videoblogg och sen gå till gymmet.. Åt massa godis igår så det blir ingen ätar-dag idag inte, någon måtta får det faktiskt vara..
traff

Posted in: Chloé, Vardag
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *