Snörning

toppar

1 – LÄNK // 2 – LÄNK // 3 – LÄNK //

Toppar och klänningar med snöring är så inne just nu!! Dom här 3 ovanför är ju så himla snygga och funkar till både vardags och fest. Iaf dom 2 första 🙂 Sitter och velar över vilken jag ska köpa, vad tycker ni? Jag beställde den svarta från gina men eftersom mitt paket försvann vart jag inte längre så sugen på att shoppa därifrån.. Kanske inte så konstigt va?

Förutom att internetshoppa sitter jag och äter sushi samtidigt, hade såna sjuka cravings efter det idag så passade på att köpa med mig det hem efter att jag hade varit på stan. Det gick föresten bra att komma fram med bilen men jag stod fast i t-centralen i kanske 10 minuter för det var massa cyklister som skulle fram. Ni kan ju tänka er mitt ansikte när jag såg det, haha jag som hatar cyklister lixom!!

Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *