Saknar..

kissie barcelona

Bilden har ingenting med inlägget att göra, men jag saknar Barcelona och våra vilda utekvällar vi hade där 🙂 Killen till höger om Issa träffade vi på flygplanet till Barca, han satt bredvid oss haha! Älskar att träffa nya människor 🙂

Ikväll blir det inge party för min del, ligger i sängen och kollar på mumen som just nu går på 6an. Jag minns när jag var liten (kanske runt 10 år gammal) så satt vi hemma hela familjen och kollade på just den filmen. Men jag vart så rädd av alla äckliga insekter och mumier så jag fick gå ut på balkongen och ta pauser och lite frisk luft haha.. Tur att jag är lite modigare idag då 😉

Imorgon drar jag en vinnare från goodiebagtävlingen samt en ny video kommer upp 🙂 Wihoo! Så vi hörs imorgon, och ni får ha det så roligt eller mysigt ikväll beroende på vad ni ska hitta på. God natt!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *